Films, Series & TV

Meningen verdeeld over 'Gladiator II' na nieuwe trailer: "Honderd keer beter dan de eerste"

foto: YouTube: Paramount Pictures
  1. Newschevron right
  2. Meningen verdeeld over 'Gladiator II' na nieuwe trailer: "Honderd keer beter dan de eerste"

De tweede trailer van Gladiator II is vandaag uitgekomen en maakt de tongen van het publiek flink los. Fans van de eerste Gladiator-film vinden deze nieuwe trailer aanzienlijk beter dan de eerste, die afgelopen zomer verscheen. "Deze trailer was wel 100 keer beter dan de vorige," klinkt het bij velen. Toch zijn er ook fans die vinden dat een vervolg op Gladiator helemaal niet nodig was.

Nieuwe trailer van 'Gladiator II'

Fans vinden dat de tweede trailer van Gladiator II de toon van de film beter weergeeft en hopen dan ook dat de film meer weg heeft van deze trailer dan de eerste. "De tweede trailer komt meer overeen met de toon van de film. Episch en minder smakeloos. Het ziet er echt uit als een spektakel", reageert iemand via YouTube.

Rapmuziek van eerste 'Gladiator II'-trailer

Andere fans uiten vooral hun ongenoegen over de rapmuziek die is gebruikt in de eerste trailer en zijn blij met de verschijning van de nieuwe trailer. "Ze hebben onze klachten over de rapmuziek uit de eerste trailer blijkbaar gehoord!", zegt een fan. Een ander vult aan: "Blij dat ze de rapmuziek uit de vorige trailer hebben weggegooid. Niets zegt meer het oude Rome dan 'Yo, Caesar, drop the beat'. (Dit is) epische muziek voor een epische film, eindelijk!"

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De meningen over de komst van 'Gladiator II' zijn verdeeld

Sommige fans hebben niet alleen commentaar op de eerste trailer van Gladiator II, maar ook op de productie van de film zelf. "'Gladiator' had geen tweede film nodig. Het is perfect als een op zichzelf staande film", laat iemand weten. En een ander reageert: "Een vervolg maken op Gladiator is net zoiets als een vervolg maken op Schindler's List.”

Toch kijken de meeste fans uit naar de film na het zien van de nieuwe trailer en zeggen: "Deze film wordt waanzinnig, man" en "Ziet er uitbundig, spectaculair en episch uit. Dit is het soort film waar we al jaren naar verlangen." Fans zullen nog heel even geduld moeten hebben, want Gladiator II draait pas vanaf 22 november in de bioscopen.

Ster advertentie
Ster advertentie