Films, Series & TV

Netflix brengt eindelijk eerste trailer uit van realityserie 'Squid Game: The Challenge'

foto: YouTube: Netflix
  1. Newschevron right
  2. Netflix brengt eindelijk eerste trailer uit van realityserie 'Squid Game: The Challenge'

Het heeft even geduurd, maar het is eindelijk zover! Netflix heeft de eerste trailer van de gloednieuwe realityreeks Squid Game: The Challenge uitgebracht. Voor fans van de originele serie is de trailer hoogstwaarschijnlijk een feest der herkenning, aangezien veel memorabele games uit Squid Game terug te zien zijn in de trailer.

Deelnemers worden niet doodgeschoten

In Squid Game: The Challenge nemen 456 deelnemers, die afkomstig zijn van over de hele wereld, het tegen elkaar op in een reeks spellen die ook in de originele serie gespeeld worden. Zo is onder andere 'Red Light, Green Light' en het spel met knikkers te zien in de trailer. Net als in de Koreaanse serie verblijven de deelnemers in een grote slaapzaal met stapelbedden en krijgen ze regelmatig een bezoekje van gemaskerde mensen in rode overalls.

Een belangrijk verschil met de Koreaanse serie van twee jaar geleden is dat de deelnemers in Squid Game: The Challenge niet worden vermoord als ze verliezen. Wel worden ze beschoten met een rode paintball. Uiteraard gaat de winnaar er ook vandoor met een enorm bedrag, namelijk 4,56 miljoen dollar. Gelukkig hoef je niet lang meer te wachten op Squid Game: The Challenge. De realityreeks is vanaf 22 november te streamen via Netflix.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Mysterieus spel

Squid Game kwam op 17 september 2021 uit en gaat over honderden blutte mensen die een uitnodiging krijgen voor een mysterieus spel, waarmee ze veel geld kunnen verdienen. Aangezien ze denken dat het om iets onschuldigs gaat, accepteren ze die uitnodiging. Echter, niets blijkt minder waar als ze uiteindelijk belanden in een gestoorde game waarin hun levens op het spel komen te staan.

Ster advertentie
Ster advertentie