Films, Series & TV

'Loverboy: Emoties Uit' krijgt een vervolg na mega-hit in bioscopen: "Ik zei het van tevoren al!"

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. 'Loverboy: Emoties Uit' krijgt een vervolg na mega-hit in bioscopen: "Ik zei het van tevoren al!"

De succesvolle Nederlandse misdaadfilm Loverboy: Emoties Uit krijgt een vervolg, na het enorme succes van de eerste bioscoopfilm. Met maar liefst 350.000 bezoekers is het de best bezochte Nederlandse bioscoopfilm van 2024. Regisseur en hoofdrolspeler Cyriel Guds vertelt aan Fernando over het begin van zijn YouTube-serie die uiteindelijk ook een mega-hit is geworden op het witte doek.

Overweldigend ontvangst van 'Loverboy: Emoties Uit'

Via Instagram deelde Cyriel Guds zijn enthousiasme over het heugelijke nieuws al. Zo zei hij in een video: "Ik zei van tevoren dat we een deel twee mochten maken en ik heb het gemanifesteerd. We did it!"

Daarnaast vertelt de acteur aan Fernando dat hij het succes van Loverboy: Emoties Uit wel aan zag komen. "350.000 bezoekers voor mijn eerste film had ik stiekem wel verwacht. En hoewel ik het aan het einde van de film zeg, wil ik niet arrogant overkomen. Er waren een paar mensen die zeiden: 'Dat gaat je nooit lukken.' En het is wel gelukt, dus ik wil daarmee bewijzen dat je groot moet dromen", aldus Cyriel Guds.

De acteur deelt dat het een lang proces was die jaren heeft geduurd. "Zeven jaar geleden heette de werktitel nog 'Alles Voor de Euro's' en ik dacht dat ik ready was, maar dat was ik niet. Ik moest nog polijsten en 'nee's' krijgen om te groeien. Het was nog niet het juiste moment en zo zie je dat alles op gods timing gebeurt of wanneer het juiste moment voor jou is."

Video niet beschikbaar

Cyriel Guds over het tweede deel van 'Loverboy: Emoties Uit'

Cyriel Guds kan niet te veel zeggen over het tweede deel van zijn film, maar kan wel delen dat hij het belangrijk vindt om het te blijven baseren op waargebeurde ervaringen van mensen. "Ik ben onderzoek aan het doen en spreek vooral veel mensen die dit hebben meegemaakt. Want het gaat over mensenhandel en je wil niet over het succes van mensen hun pijn een tweede film maken. Dus ik kijk ook naar de maatschappelijke waarde die ik kan toevoegen met deze film. Maar ik heb al wel dingen gehoord waarvan ik denk: 'damn, dat is echt heftiger dan deel één."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Waar gaat 'Loverboy: Emoties Uit' over?

Loverboy: Emoties Uit vertelt het verhaal van de alleenstaande vader Terrance, die verstrikt raakt in de onderwereld om zijn schulden af te betalen. Gedwongen om drie jonge vrouwen uit te buiten, belicht de film de harde realiteit van mensenhandel in Nederland. De film zorgde voor veel opspraak heeft gezorgd voor meer bewustwording rondom dit actuele probleem. Het is nog niet duidelijk wanneer de opnames voor het tweede deel beginnen, dus fans zullen nog even geduld moeten hebben. Ondertussen kun je Loverboy: Emoties Uit nog steeds bekijken in de Nederlandse bioscopen, voordat het vervolg verschijnt.

Ster advertentie
Ster advertentie