Films, Series & TV

'Squid Game'-fans opgelet: nieuwe beelden van het tweede seizoen

foto: Netflix via YouTube
  1. Newschevron right
  2. 'Squid Game'-fans opgelet: nieuwe beelden van het tweede seizoen

Netflix heeft een nieuwe teaser van het tweede seizoen van Squid Game naar buiten gebracht. De nieuwe beelden laten weer een spannend verhaal zien, waar fans deze december van kunnen genieten.

'Squid Game' nieuwe teaser

De nieuwe teaser, genaamd "Je bent uitgenodigd", begint weer met een montage van de verkoper, gespeeld door Gong Yoo, die zich klaarmaakt voor zijn dag. Hij stopt de bekende spelstukken en het prijzengeld in zijn koffer, dezelfde dingen die Gi-Hun in seizoen één het spel in lokten. Gi-Hun, gespeeld door de acteur Lee Jung-jae, is ook te zien in de eerdere teaser, waarin hij weer terug is op de mysterieuze plek waar het spel plaatsvond. Daarbij stelt hij de brandende vraag: "Meneer, wilt u een spel met mij spelen?"

In het eerste seizoen van Squid Game deden honderden spelers mee aan dodelijke kinderspelletjes om te overleven en een grote geldprijs te winnen. Na de release in 2021 werd de serie een gigantisch succes. Het tweede seizoen verschijnt op 26 december op Netflix.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Derde seizoen Squid Game

Daar blijft het niet bij. Zo komt het derde en laatste seizoen van Squid Game in 2025 uit. De exacte releasedatum van dat seizoen is vooralsnog onbekend. Voor nu kunnen fans in elk geval uitkijken naar een fijne tweede kerstdag, aangezien het tweede seizoen op die dag van start gaat.

Ster advertentie
Ster advertentie