Films, Series & TV

'The Lyle and Erik Menendez Story': Dit is de opvolger van de Netflix-hit 'Jeffrey Dahmer'

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. 'The Lyle and Erik Menendez Story': Dit is de opvolger van de Netflix-hit 'Jeffrey Dahmer'

Na het wereldwijde succes van Monster: The Jeffrey Dahmer Story komt Netflix nu met een geheel nieuwe serie op de proppen: Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story. Deze gloednieuwe serie vertelt het waargebeurde en schokkende verhaal van de broers Lyle en Erik Menendez, die in 1996 werden veroordeeld voor de brute moord op hun ouders, José en Mary Louise 'Kitty' Menendez. Net als de Dahmer-serie is deze productie gebaseerd op waargebeurde feiten en belooft het kijkers opnieuw een oncomfortabel gevoel en intense kijkervaring te bezorgen.

'Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story'

De Menendez-zaak schokte Amerika en de wereld, vooral vanwege de vraag naar het werkelijke motief achter de moord op hun ouders. Volgens de aanklagers waren Lyle en Erik uit op het fortuin van hun familie, maar de broers beweerden dat ze handelden uit angst voor jaren van fysiek, emotioneel en seksueel misbruik door hun ouders. Hoewel Lyle en Erik Menendez momenteel een levenslange gevangenisstraf uitzitten, blijft nieuw bewijs opduiken dat hun verhalen lijkt te ondersteunen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Monster'-series Netflix

De nieuwste toevoeging aan de Monsters-serie is opnieuw geschreven door Ryan Murphy en geregisseerd door Ian Brennan, het duo achter het succes van de Dahmer-serie. De sterrencast bestaat uit Javier Bardem en Chloë Sevigny, die de rollen van de Menendez-broers zullen spelen, terwijl Nicholas Alexander Chavez en Cooper Koch te zien zullen zijn als de jonge Lyle en Erik Menendez. Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story is vanaf 19 september te zien via Netflix.

Ster advertentie
Ster advertentie