FunX

Nordin en Channah Koerten over 'gentle parenting': "Het werkt gewoon niet"

foto: YouTube: RTL Boulevard
  1. Newschevron right
  2. Nordin en Channah Koerten over 'gentle parenting': "Het werkt gewoon niet"

Channah Koerten en Nordin vertellen in een interview bij Realitea uitgebreid over hoe zij precies op de bijzondere naam zijn gekomen van hun dochtertje Yume. Daarnaast hebben ze allebei een andere mening als het gaat om de opvoeding van hun kind(eren).

Hoe kwamen ze op de naam: Yume Yöya Jupiter?

Channah Koerten en Nordin vertellen tijdens het interview hoe ze bij de naam van hun dochtertje Yume Yöya Jupiter zijn gekomen. Zo zegt Nordin: "Ze kwam allemaal met van die gekke namen, zoals Fiji en toen dacht ik echt van: nee, dit kan toch niet. Later zat ik in de auto en toen stuurde ze alleen 'Yume' en toen zei ik gelijk: 'Ja, dit is het.' En rond die tijd wisten we nog niet eens of het een jongetje of een meisje werd." Channah zegt dat ze de naam ineens voor haar zag en dat ze wist dat Yume de uiteindelijke naam voor haar dochtertje zou worden. "De naam betekent 'droom' in het Japans", zegt ze. De influencer voegt hieraan toe dat ze hulp heeft gehad van haar vriendinnen met het bedenken van de andere namen van haar kindje. "Ik kwam er zelf gewoon echt niet uit, dus een vriendin van mij kwam met de naam 'Yöya', wat staat voor joy en geluk."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nordin over de opvoeding van hun kind(eren)

Het koppel was het al snel eens over de naam van hun dochtertje, maar op andere gebieden rondom de opvoeding van hun kinderen hebben de twee nog wel verschillende meningen. Zo zegt Nordin dat Channah absoluut geen geduld heeft met hem of met de rest van de wereld, maar voor haar kinderen heeft ze echt al het geduld van de wereld. "Maar een kind heeft duidelijkheid nodig. 'Ja' is ja en 'nee' is nee. Als ik al vijf keer gevraagd heb om je schoenen aan te trekken, ga ik het niet de zesde keer heel lief vragen. Channah kan dat wel, ik niet. Ik zeg gewoon: 'Jongens, hup schoenen aan.' En dan krijg ik gelijk terug: 'Nou, moet dat nou zo chagrijnig?'", aldus Nordin.

Hij is van mening dat gentle parenting niet werkt, maar wil er wel aan toevoegen dat Channah een hele goede moeder is. "Dat is ook de reden dat ik echt graag kinderen met haar wilde en ik heb ook echt heel veel respect voor hoe ze het allemaal doet."

Ster advertentie
Ster advertentie