FunX

Luister deze week naar de FunX Zomerfissa 500

foto: Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. Luister deze week naar de FunX Zomerfissa 500

De zomer komt langzaam aan een eind, maar gelukkig kunnen we nog lekker genieten van tropische temperaturen. Bij dit heerlijke weer hoort natuurlijk ook zomerse muziek en gelukkig heeft FunX daar een hoop van in petto voor je. Pak je cocktail er maar bij, want vanaf vandaag geniet je namelijk van de FunX Zomerfissa 500!

FunX Zomerfissa 500

De FunX Zomerfissa 500 wordt vandaag om 09.00 uur afgetrapt door Donna. Vanaf dan is de FunX Zomerfissa 500 tot en met vrijdag tussen 09.00 en 16.00 te horen. Naast Donna nemen ook Chris, Imani en Eva je door de lijst met de beste zomertunes.

Dikke zomerhits

In de FunX Zomerfissa 500 hoor je de dikste zomerhits voorbijkomen waar je hoogstwaarschijnlijk geen genoeg van kunt krijgen. Denk aan hits als Stiekem '24 van Zoë Tauran en Jonna Fraser, Temperature van Sean Paul en Dream Girl van Ir-Sais. Benieuwd naar de 500 beste zomertracks aller tijden? De gehele lijst is hier te bekijken. Let wel: de top drie van de lijst staat nog niet vast. Om die de bepalen, kun je via onze Instagram Stories stemmen op de nummers, Rush van Ayra Starr, Pretty Girls van Frenna of Samen (Niet Alleen) van Kleine John en DJ DYLVN.

Ster advertentie
Ster advertentie