FunX

Van seks op je werk tot ruzie om saus: dit waren de best gelezen artikelen van 2023

foto: Screenshot YouTube: Honeyy Brooks
  1. Newschevron right
  2. Van seks op je werk tot ruzie om saus: dit waren de best gelezen artikelen van 2023

Het jaar zit er bijna op en dat betekent dat het tijd is voor een duik in het archief van 2023. Check hieronder een overzicht van de meest virale artikelen van het jaar. Van gekke seksuele ervaringen tot een steekpartij om zoetzure saus: het kwam in 2023 allemaal voorbij.

1. Chris Rock over Will Smith: "Zijn vrouw neukte de vriend van haar zoon"

Chris Rock haalde dit jaar in zijn Netflix-special Selective Outrage keihard uit naar Will Smith. Volgens de comedian is het duidelijk waarom Will Smith hem een klap gaf tijdens de Oscars afgelopen jaar: "Het had niks met mij te maken. Zijn vrouw was haar zoons vriend aan het neuken." Het was de eerste keer dat Chris zich uitgebreid uitsprak over het incident.

Met zijn uitspraken doelde Chris op de affaire die Jada Pinket Smith met August Alsina had. Will en zijn vrouw Jada publiceerden in 2020 namelijk een interview waarin zij hem vertelt over haar intieme avontuur met August. "We zijn allemaal wel eens bedrogen. Iedereens partner is weleens vreemdgegaan. Maar niemand van ons is geïnterviewd door de persoon die ons bedroog, zo van: 'Hey, ik was iemand anders aan het pijpen, hoe voelde je je daarbij?' Waarom zou je dat verdomme doen man? Het laat zien dat zij hem veel meer pijn heeft gedaan op live televisie dan hij mij."

2. Vrouw verdient maandelijks 90 duizend dollar door naakt het gras te maaien

Een moeder van twee die op het platteland in Australië woont verdient naar eigen zeggen duizenden dollars per maand. Dit doet ze door video's van haarzelf op OnlyFans te plaatsen waarin ze naakt of schaars gekleed op haar boerderij bezig is. Ze zegt in totaal wel 90.000 dollar per maand met haar posts te verdienen.

De 32-jarige Honeyy Brooks begon met het posten van beelden waarop ze naakt het gras maait of tuiniert, nadat ze haar marketingbaan opzei in 2021. Qua geld was dit een goede keuze, want binnen de eerste drie maanden wist ze maar liefst tienduizend dollar binnen te harken. Brooks laat in haar video's op OnlyFans zoveel mogelijk dagelijkse klusjes terugkomen die ze naakt uitvoert, zodat ze haar werk kan combineren met het zijn van een huisvrouw. "Daarnaast film ik ook persoonlijke aanvragen of heb ik een-op-een videogesprekken met klanten die mij goed betalen."

3. Ben beleeft raarste dingen op werk: "Man vroeg of ik seks met zijn vrouw wilde"

Loodgieters zijn ontzettend belangrijk als het gaat om het oplossen van fucked up problemen. Ben is een van die life savers. Hij geniet volop van zijn werk, maar maakt ook vaak ontzettend rare dingen mee tijdens klussen bij klanten. In gesprek met FunX vertelde hij er meer over.

Een van de situaties die Ben is bijgebleven, was toen hij een koppel bezocht vanwege een lekkage aan de cv-ketel. "Terwijl ik bezig was met mijn klus, zag ik ineens dat ze bij de deurpost stonden. Ze gluurden naar me en moesten heel de tijd lachen. Ik dacht: wat is er toch aan de hand?" Toen Ben iets uit z'n tas wilde halen, zag hij dat er een condoom op lag. "Die man zag dat ik de condoom had gezien en vroeg me toen wat ik van zijn vrouw vond", vertelt Ben. "Ik kon me geen houding geven op dat moment en zei zoiets van: 'Ja, ik weet niet…' Daarna vroeg hij uit het niets: 'Zou je haar willen neuken?'"

4. Dit zijn de meest vunzige ervaringen van festivalgangers: "Iemand bevredigde me backstage"

Vunzige Deuntjes bestond dit jaar tien jaar en in het kader van deze dag heeft FunX festivalgangers gevraagd naar hun meest vunzige ervaring. Van seks tegen de kerk aan tot backstage bevredigd worden in een club. Houd je vast, want je bent niet ready voor deze juicy verhalen.

Michael was bij de eerste editie van Vunzige Deuntjes in Bitterzoet (Amsterdam) en heeft backstage een vunzige ervaring gehad. "Dit was ongeveer tien jaar geleden. Er stond een chick al de hele avond naar me te loeren. Ik wist niet zo goed wat ik daarmee aan moest. Op een gegeven moment zei ze tegen mij: 'Ga met me mee, we gaan naar boven toe'. Ik had zoiets van: huh, what the fuck? Dit was me nog nooit overkomen, maar ik ging er gewoon voor. Ze nam mij mee backstage en begon me te zoenen, een beetje te voelen en opeens ging ze door haar knieën heen en ging ze helemaal tekeer. Aan het begin had ik er nog wel moeite mee, omdat ik dacht: kunnen we dit wel maken? Toen ik dat eenmaal losliet, heb ik mezelf er helemaal aan overgegeven."

5. 16-jarig meisje doodgestoken na ruzie over zoetzure saus bij McDonald's

In de Amerikaanse hoofdstad Washington D.C. werd in augustus een 16-jarig meisje doodgestoken na een ruzie over zoetzure saus. Het steekincident vond plaats voor de ingang van een filiaal van McDonald's. Drie meiden maakten voor het restaurant ruzie na onenigheid over de zoetzure saus. Het slachtoffer, Naima Liggon, viel samen met een vriendin een ander 16-jarig meisje aan, dat in eerste instantie niet terugvocht. Toen Liggon en haar vriendin op het punt stonden om een auto in te stappen, benaderde het 16-jarige meisje Liggon waarna ze haar in haar buik en borst stak.

Na een melding snelden de lokale hulpdiensten naar de plaats delict en werd Liggon met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Daar bezweek ze aan haar verwondingen. De minderjarige verdachte werd aangehouden met het mes nog in haar bezit. Tijdens de eerste hoorzitting legde de rechter uit dat ze wordt verdacht van doodslag met voorbedachte rade, zware mishandeling en het bezitten van een verboden wapen. "Aan het eind van de dag is iemand dood vanwege een ruzie over saus."

Ster advertentie
Ster advertentie