FunX

Vonneke is terug en klaar voor de strijd bij 'Boxing Influencers': "Niemand durft tegen mij"

foto: Instagram @vonnekebonneke
  1. Newschevron right
  2. Vonneke is terug en klaar voor de strijd bij 'Boxing Influencers': "Niemand durft tegen mij"

Vonneke Bonneke keert terug naar Boxing Influencers en gaat wederom de strijd aan tegen een andere influenceer. De radio-dj stapte vier jaar geleden ook al eens de ring in en stond toen oog in oog met Fabiola Volkers. Uiteindelijk wist Fabiola Vonneke te verslaan, maar de veelzijdige influencer is nu klaar voor een revanche.

Vonneke Bonneke keert terug naar 'Boxing Influencers'

Vonneke Bonneke kondigde haar deelname aan het live-evenement aan via Instagram. In de video zit Vonneke tegenover niemand minder dan kickbokser Melvin Manhoef. "De vorige keer ging het niet zo goed, maar in mijn huis wil ik deze shit niet. Ik wil dat je vecht", zegt hij. "Maar niemand durft tegen mij", antwoordt Vonneke. Vervolgens laat Melvin Manhoef weten dat hij een geschikte tegenstander voor Vonneke heeft geregeld en dat bevalt de radio-dj wel. Zo trekt ze de gouden bokshandschoenen aan die voor haar liggen en kondigt ze haar comeback aan: "Let's get it!"

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Tegenstander van Vonneke Bonneke in 'Boxing Influencers'

Het is nog niet bekend tegen wie Vonneke Bonneke het op zal gaan nemen. Wat wel duidelijk is, is dat ze de ring in zal stappen op het evenement op 22 december en dat deze ook exclusief te volgen is via Videoland. Fans moeten dus nog even geduld hebben voordat ze te horen krijgen tegen wie hun favoriete influencer het op gaat nemen. Maar één ding is zeker: Vonneke is er helemaal klaar voor en she's coming in hot!

Ster advertentie
Ster advertentie