Games & gadgets

Releasedatum 'Call of Duty: Black Ops 6' bèta officieel bekendgemaakt

foto: YouTube: Call of Duty
  1. Newschevron right
  2. Releasedatum 'Call of Duty: Black Ops 6' bèta officieel bekendgemaakt

Gameontwikkelaar Activision heeft goed nieuws voor alle Call of Duty fans. De nieuwste Call of Duty: Black Ops 6 zal deze zomer nog te spelen zijn middels de bèta’s die vrij worden gegeven. Daarna zullen de fans nog even geduldig moeten wachten voor de officiële release die gepland staat op 25 oktober.

Early access

De eerste early access bèta wordt door Activision vrijgegeven op 30 augustus. Deze zal tot en met 4 september verkrijgbaar zijn voor mensen die een preorder hebben gedaan voor Call of Duty: Black Ops 6. Ook mensen die in het bezit zijn van een Game Pass krijgen binnen die data toegang tot het begeerde spel.

Open bèta

Vlak na de early access bèta, kunnen de fans nog even genieten van Call of Duty: Black Ops 6. Vanaf 6 tot en met 9 september is open bèta beschikbaar. Deze zal ook beschikbaar zijn voor de mensen die geen preorder hebben geplaatst. De open bèta’s worden door gameontwikkelaars gebruikt om verschillende gamers een spel te laten testen. Hiermee willen ze relevante feedback inwinnen om het spel nog beter te maken.

Op 25 oktober brengt Activision Call of Duty: Black Ops 6 officieel op de markt voor de PlayStation 4, PlayStation 5, Windows, Xbox One en Xbox Series X|S.

Ster advertentie
Ster advertentie