Music

Iconic: ADF Samski en Yssi SB gaan samen op tour

foto: Instagram @adfsamski @manlikeyssi
  1. Newschevron right
  2. Iconic: ADF Samski en Yssi SB gaan samen op tour

ADF Samski en Yssi SB hebben via een Instagrampost aangekondigd dat ze binnenkort samen op tour gaan. Dit is een samenwerking die veel aandacht trekt in de Nederlandse hiphopscene en fans zijn dan ook razend enthousiast over het feit dat ze dit iconische duo live kunnen gaan zien.

ADF Samski en Yssi SB on tour

Fans reageerden vol enthousiasme op het heugelijke nieuws van ADF Samski en Yssi SB. Zo reageerden fans onder de post met: "Lijpe combinatie", "Let's go!!" en "Moest allang".

Beide artiesten staan bekend om hun invloedrijke bijdragen aan de hiphopscene, waarbij ze verschillende stijlen en invloeden combineren. De tour is een grote stap voor zowel Yssi SB als ADF Samski. Daarbij krijgen fans de kans om hun favoriete tracks live te horen. De exacte data en locaties van de tour worden nog aangekondigd, maar de shows zullen hoogstwaarschijnlijk snel uitverkopen, gezien de populariteit van beide artiesten​.

foto: Instagram @adfsamski @manlikeyssi

ADF Samski en Yssi SB

ADF Samski en Yssi SB

ADF Samski, die bekendstaat om zijn rauwe en directe teksten, heeft de afgelopen jaren flink naam gemaakt met hits als Breitling en de No Hook-series. Ook Yssi SB wist zich te onderscheiden door zijn veelzijdige aanpak en samenwerkingen met andere grote namen in de scene, zoals Ashafar en Qlas & Blacka. Fans zijn in ieder geval helemaal klaar voor deze iconische combinatie en kunnen niet wachten tot de twee op tour gaan.

Ster advertentie
Ster advertentie