Video

ADF Samski over liefdesverdriet: "Je hart wordt maar één keer gebroken"

foto: FunX Nachtwacht
  1. Newschevron right
  2. ADF Samski over liefdesverdriet: "Je hart wordt maar één keer gebroken"

De zomer duurt nog steeds voort en naast het weer worden de verhalen ook steeds heter. Althans dat is wat Nixon heeft gemerkt tijdens zijn tweede dag op Mallorca. Voor het nieuwe seizoen van Nachtwacht vroeg hij aan vakantiegangers waar de knapste mensen vandaan komen en onthult ADF Samksi het verhaal achter zijn eerste heartbreak.

ADF Samski over zijn heartbreak in Nachtwacht

ADF Samski deelt in Nachtwacht dat hij ervaring heeft met liefdesverdriet. "Sowieso heb ik een heartbreak meegemaakt. Als man zijnde word je hart maar één keer gebroken", zegt de rapper. Vervolgens deelt de Rotterdammer dat hij over zijn gebroken hart heen is gekomen door in vrouwen te vertrouwen.

Maar dat is niet alles. Voor de kijkers die met hetzelfde worstelen, heeft ADF Samski namelijk een belangrijk advies. "Ik zeg je één ding: Go, get yourself some money. De eerste keer dat het me was overkomen, was mijn hart achteraf misschien niet eens echt gebroken. Maar vaak zit het hem in balls up, je weet toch." De 23-jarige rapper voegt hieraan toe dat je jezelf moet verbeteren en "je een andere man moet worden". "You need to level up."

Hoe ADF Samski vrouwen versiert

Hoewel ADF Samski zijn heartbreak heeft verwerkt, is het versieren van vrouwen nog steeds een uitdaging voor hem. "Ik ga niet voor je liegen, ik ben verlegen, man," bekent hij. "Soms zie ik de liefde van mijn leven, we lock eyes, en dan accepteer ik dat dit het was en dat ik haar daarna nooit meer zie."

De rapper geeft toe dat hij niet elke mooie vrouw die hij tegenkomt hoeft te 'fixen'. "Ik ben gewoon een bewonderaar," aldus de rapper. Zijn voorkeur voor vrouwen uit de Dominicaanse Republiek steekt hij niet onder stoelen of banken. "Het zijn echt hele mooie vrouwen en ik heb het idee dat zij mannen ook wat beter begrijpen."

Bekijk de hele aflevering van Nachtwacht hieronder!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie