Music

Sexy Bitch haalde album Guetta op het nippertje

  1. Newschevron right
  2. Sexy Bitch haalde album Guetta op het nippertje
In een interview met NationalPost vertelt David Guetta dat hij en Akon niet lang deden over het nummer Sexy Bitch. Het duurde nog geen nacht. "Ik kwam Akon die dag tegen en hij zei dat het leuk zou zijn als we eens samen zouden werken. Daarop zei ik tegen hem 'Laten we dan vanavond de studio in duiken'. Akon leek aangenaam verrast en zei direct 'That's crazy!'"

Diezelfde nacht doken de Franse DJ en de Senegalese zanger een studio in Londen in en namen de wereldhit Sexy Bitch op.

Sexy Bitch haalde album op het nippertje
Guetta vertelde verder in het interview dat Sexy Bitch zijn album One Love op het nippertje heeft gehaald. De platenmaatschappij had eigenlijk al genoeg tracks voor de cd. "Ik stuurde in de ochtend na de opnames direct een email naar de platenmaatschappij met 'Stop met alles! Ik heb de bom!'"

In eerste instantie stribbelde zijn platenmaatschappij tegen, maar Guetta bleef onverminderd doorgaan. "Ik zei 'Nee, nee, het maakt me niet uit wat jullie zeggen. Deze track móet op het album komen te staan!'".

Aangezien de track de nummer één positie haalde in de XChart en de FunX Dance hitlijst, lijkt het achteraf een goede keuze van David om de track op de cd te laten zetten...

David Guetta Ft. Akon - Sexy Bitch



Ster advertentie
Ster advertentie