Music

Berichtje van Jerry (Partysquad)

  1. Newschevron right
  2. Berichtje van Jerry (Partysquad)
Een jaar na het ongeluk op Ibiza, schrijft Jerry een blog waarin hij iedereen bedankt voor zijn/haar steun:
"Het is nu al een tijdje rustig sinds het laatste bericht over mij en het herstel van het ongeluk. Er was verder ook weinig te vertellen anders dan dat ik gewoon keihard aan het werk was met revalideren. Eigenlijk hield ik het niet meer en wilde al een tijdje graag iets schrijven aan iedereen die met mij en Ruben meeleefde de hele periode.

Het is vandaag exact een jaar geleden
dat het auto ongeluk plaatsvond op Ibiza (22 sept 2008) dus een mooi moment om een update te geven.

Ik kan allereerst melden dat het heel goed gaat! Doktoren zijn op z'n zachtst gezegd verbaasd dat ik zo snel aan het herstellen ben. Ikzelf denk dat dit te maken heeft met mijn ongeduldige aard; ik wil zo graag weer aan het werk en de clubs in!

Mijn revalidatie programma loopt gelukkig al bijna ten einde; ben al aan het afbouwen en in december helemaal klaar. Wel raar dat ik alles weer opnieuw moest doen; zo moest ik bijvoorbeeld opnieuw afrijden! In mijn 'nieuwe leven' -zoals ik het noem- heb ik het gelukkig in 1 x gehaald!

Nah; serieus; eigenlijk kan ik vrijwel alles weer. Ik moet alleen nog een beetje oppassen dat ik mezelf niet voorbij loop; ik heb het al een aantal maal iets tever gepushed en dan word ik simpelweg teruggefloten door m'n lichaam..

Achter de schermen ben ik trouwens ook nog een eigen revalidatie programma aan het 'afwerken'; namelijk met draaien en alles met muziek! Ik zal voorlopig nog niet met Ruben meerollen maar als ik alle verhaaltjes, filmpjes, foto's en reacties mag geloven dan zet hij onze Partysquad vibe gelukkig nog altijd voort!

Ben vet blij dat jullie dat ook zo goed hebben opgepakt; voor hem was het ook moeilijk en toch wat raar; hij had ook echt veel steun aan alle reacties. Bij deze trouwens ook een dank aan alle dj's, artiesten en andere vrienden die op alle manieren hebben geholpen en voor me hebben ingevallen de afgelopen periode!

Ik ben er nog niet helemaal maar de toekomst ziet er gelukkig weer heel positief uit! Ik kom zeker terug en we gaan weer hele leuke dingen doen! Sterker nog; Ruben en ik zijn continu bezig met voorbereidingen voor wanneer ik er weer ben; alle tijd die we kunnen, spenderen we in de studio.

Onze manier van omgaan met onze fans, achterban en iedereen is er altijd een geweest waarbij we helder vertellen waar we mee bezig zijn (met af en toe wel een paar leuke verrassingen!).

Voor nu wil ik dat dan ook graag doen;
Totdat mijn echte comeback zal plaatsvinden zullen we geen officiele single releasen in Nederland, met alles erop en eraan zoals een nieuwe videoclip etc. Ik zal ook nog geen interviews doen tot die tijd.

We hebben natuurlijk afgelopen zomer wel nog onze jaarlijkse zomer mix album Total Los 2 gereleased en staan er nog wat meer dingen op de planning. We zullen een EP lanceren op een supervet label in Amerika en het kan zomaar zijn dat we online nog met wat verrassingen zullen komen. We houden er namelijk nog steeds van om af en toe kado's te droppen zoals destijds met CrazyFunkyStyle!

Dank voor jullie steun!!

Jerry (ThePartysquad.nl)

Ster advertentie
Ster advertentie