Music

Nicki Minaj annuleert 'Pink Friday 2 Deluxe' en onthult nieuw album

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Nicki Minaj annuleert 'Pink Friday 2 Deluxe' en onthult nieuw album

Nicki Minaj heeft fans verrast met het nieuws dat ze de geplande deluxe editie van haar album Pink Friday 2 niet zal uitbrengen. In plaats daarvan komt er een volledig nieuw album op de proppen: Pink Friday 3. De zangeres laat via X weten dat ze de nieuwe muziek te goed vindt om als extra materiaal te dienen voor een deluxe versie.

Nicki Minaj schrapt 'Pink Friday 2 Deluxe' album

In een uitgebreide post via X liet Nicki Minaj weten dat "haar nieuwe muziek gewoon te goed is om op een deluxe album te worden gegooid". Verder schreef de zangeres dat een aantal nieuwe nummers nog steeds een onderdeel blijven van haar tournee, zoals: Mamita en Anxiety. Maar ze wil dat haar muzikale visie volledig tot zijn recht komt en gaf aan dat het "slordig zou voelen om zomaar vijf tot zeven nieuwe nummers toe te voegen aan het zorgvuldig samengestelde 'Pink Friday 2'".

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De nieuwe datum voor 'Gag City Reloaded'

Aanvankelijk stond de release van de deluxe versie, getiteld Gag City Reloaded, gepland voor 13 september. Nicki Minaj laat nu weten dat ze de nieuwe datum binnen een paar weken zal aankondigen. "De nummers die ik gisteravond opnam waren gewoon veel te iconisch. Ik hou zo veel van jullie. Dat weten jullie! Ik zal jullie nog verrassen met iets in aanloop naar de aankondiging, dus maak je geen zorgen."

'Pink Friday 2'

Nicki Minaj benadrukte dat Pink Friday 2 voor haar heel speciaal is, vooral omdat het haar eerste album is sinds ze moeder is geworden van haar zoon, Papa Bear. Ze geeft aan dat alle tracks in een specifieke volgorde staan, wat het album voor haar juist zo betekenisvol maakt.

Ster advertentie
Ster advertentie