Music

Cor draagt nieuwe track op aan zijn moeder: "Hoop dat het jullie net zo raakt als het mij doet"

foto: Nikki van Toorn
  1. Newschevron right
  2. Cor draagt nieuwe track op aan zijn moeder: "Hoop dat het jullie net zo raakt als het mij doet"

Na een lange tijd komt Cor weer met een aantal nieuwe tracks op de proppen. En het eerste nummer is een hele speciale voor de rapper. De track heet Mama en zoals de titel al zegt, draagt hij dit liedje op aan zijn moeder. "Ik ben dankbaar dat ik het met jullie op deze manier kan delen."

Cor geeft exclusieve preview van 'Mama'

Onlangs trad Cor op tijdens het festival Het Moment in Tilburg, waar hij bezoekers alvast een voorproefje gaf van zijn nieuwste single. "Ik heb een hele lange tijd geen muziek uitgebracht", begint Cor. Daarnaast deelt hij dat dit komt omdat hij een hectische periode achter de rug heeft. "Ik heb daar een liedje over gemaakt en die ga ik vandaag met jullie delen. Het is voor mijn moeder", vervolgt hij. De rapper deelde een video van dit moment op zijn Instagram en schreef erbij hoeveel Mama voor hem betekent. "Pieken en dalen, overwinningen en verlies. Ook mijn leven kent nog minder leuke momenten. Gelukkig heb ik muziek waarin ik mijn gevoel kan delen. Aanstaande vrijdag m’n eerste single voor de aankomende periode", luidt de caption. Cor geeft aan dat Mama een hele speciale track voor hem is en de uitleg van het nummer de aankomende dagen volgt. Net zoals het liedje zelf, dat aanstaande vrijdag zal verschijnen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Speciale track voor zijn moeder

Naast de video van Het Moment deelde Cor recentelijk ook een intieme video op zijn socials waarin de stem van zijn moeder te horen is. "Hee, lieverd. We hebben een turbulent leven achter de rug. Maar je weet wat mama's motto altijd is: 'Laat gaan wat was, accepteer wat is en omarm vooral wat er gaat komen. Love you", zegt ze. Terwijl je de muziek van Cors nieuwe track op de achtergrond hoort, zie je ook beelden van de rapper bij Justitie. In de post maakt de Rotterdammer duidelijk dat het liedje is ontstaan door een nare situatie waar hij liever niet in terecht was gekomen. Daarbij schrijft hij: "Een liedje voor m’n moeder. Ik hoop dat het jullie net zo raakt als het bij mij en mijn mensen doet." Bovendien is de nieuwe track niet de enige verrassing die Cor voor zijn fans in petto heeft, de rapper teaset namelijk ook dat Mama een samenwerking bevat met een andere grote artiest. "Als jullie heel goed luisteren kunnen jullie de samenwerking al horen. Tot vrijdag!"

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie