OMG

Moet je even zien: Veronica van Hoogdalem heeft getongd met Gerard Joling

foto: Screenshot: YouTube: Complex NL
  1. Newschevron right
  2. Moet je even zien: Veronica van Hoogdalem heeft getongd met Gerard Joling

Presentatrice en actrice Veronica van Hoogdalem neemt een trip down memory lane in Ché Mucha's samen met Rodje. Ze koken samen amsoi met drooggebakken vis en Veronica deelt een geweldig verhaal over een tongzoen met Gerard Joling.

Day Ones

Tijdens het koken vertelt Veronica onder meer over het winnen van de Pop Media Prijs en haar tijd bij TMF. Wanneer Rodje ineens een verhaal te binnen schiet: "Oh, wacht wacht ik heb een verhaal over jou gehoord van way back." Ze kijkt verbaasd en zegt: "Huh, wat heb je gehoord over mij dan?" hij refereert naar iets wat Veronica 14 jaar geleden heeft gedaan. Opeens weet Veronica waar Rodje het over heeft en de presentatrice claimt dat alleen day one fans dit van haar weten.

Bekijk hier de hilarische video.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Gerard Joling

"Maar dit is al zo lang geleden, het staat waarschijnlijk helemaal niet meer op YouTube", zegt ze. "Jawel, jawel. Je weet dat dit straks weer helemaal viraal gaat, hè", meent Rodje. "Ik heb ooit meegedaan aan een programma en daar heeft mijn moeder me voor opgegeven. Het heette FABS en dat stond voor Face Attitude Body Sexappeal. We lachen nu, maar het was misschien wel een van de allermooiste tv-programma's van Nederland", vertelt de presentatrice.

Rodje wil er niet langer omheen draaien en vraagt wat ze heeft gedaan. Veronica zegt dat ze heeft gedanst, maar dat is niet wat de soulfood-kok bedoelt. "Draai niet om het verhaal heen, wat heb je gedaan? Vertel wat je gedaan hebt. Dit is niet je geweldige verhaal. Het gaat om een gay man", zegt hij. "Oh, dat is een ander programma, jij bedoelt TMF. Je bedoelt Gerard Joling? Ja, ik heb getongd met Gerard Joling", zegt Veronica lachend.

Bekijk hier de hele aflevering van Ché Mucha's

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie