OMG

Vrouw springt over hek van dierentuin om Bengaalse tijger te aaien

foto: Bridgeton Police Department
  1. Newschevron right
  2. Vrouw springt over hek van dierentuin om Bengaalse tijger te aaien

Een vrouw in de Amerikaanse stad Bridgeton is over een houten hek gesprongen in een dierentuin in New Jersey om een Bengaalse tijger te aaien. Ze probeerde het roofdier meerdere keren te aaien door de tralies van de kooi heen. De politie heeft de camerabeelden gedeeld op Facebook en is op zoek naar de vrouw in kwestie.

Vrouw springt over hek om tijger te aaien

Op camerabeelden is te zien hoe de vrouw over een houten hek sprong en de tijger probeerde te aaien. De tijger schrok van de vrouw en begon erg luid te brullen. Dit leek de vrouw echter niets te kunnen schelen. Pas wanneer de tijger naar haar vingers hapte, schrok ze en trok ze snel haar hand terug, waardoor ze haar vingers maar net op tijd redde.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Politie is op zoek naar de vrouw

De politie in Bridgeton heeft de actie van de vrouw veroordeeld. "We willen dierentuinbezoekers eraan herinneren om niet over hekjes te springen." John Medica, ambtenaar sport en recreatie in Bridgeton, geeft aan dat de dieren hier veel stress door kunnen ervaren. "Dit is onacceptabel. Gedrag van bezoekers dat de dieren in gevaar brengt zal hard worden aangepakt", zegt hij tegen People. De politie is op zoek naar de vrouw en hoopt haar snel te vinden, voordat ze mogelijk weer zo'n gevaarlijke stunt uithaalt.

Ster advertentie
Ster advertentie