FunX Rotterdam

Hef en Migiboss hebben een nieuwe hobby: "Neem je vaseline mee"

foto: Instagram @hoogvlietvisgang
  1. Newschevron right
  2. Hef en Migiboss hebben een nieuwe hobby: "Neem je vaseline mee"

Hef en zijn goede vriend Migiboss hebben besloten hun horizon te verbreden en zijn een nieuwe hobby begonnen. En dit is niet zomaar een hobby. Zo ze delen hilarische content op hun Instagram-account en nemen ze hun volgers mee in hun glibberige avonturen.

Hef en Migiboss hebben een nieuwe hobby

Hef en Migiboss delen niet alleen een passie voor muziek, maar voor ook voor vissen. Zodoende hebben de twee artiesten hun mouwen opgestroopt en zijn ze in augustus begonnen aan hun vis-avontuur. Via Instagram delen ze niet alleen foto's van hun vangst, maar geven ze ook een kijkje achter de schermen. Zo zie je hoe de twee zich voorbereiden op hun visuitje en wat ze daar allemaal voor nodig hebben. "Stel je voor, je bent Migiboss en je gaat vissen. Wat neem je dan mee? Vaseline en babyolie", grapt Hef in een van zijn video's.

Instagram @hoogvlietvisgang

Video niet beschikbaar

Hef en Migiboss richten HoogvlietVisGang op

Naast de hilarische content, hebben Hef en Migiboss ook eigen shirts uitgebracht een HoogvlietVisGang logo, inclusief de twee artiesten én een gevangen vis. Fans van de artiesten kunnen de nieuwe hobby van de heren wel waarderen en reageren op hun video's met: "Wanneer komt er een YouTubekanaal?" en "Drop die shirts".

Ster advertentie
Ster advertentie