FunX Rotterdam

Baby (1) ernstig gewond door val uit raam van woning in Rotterdam

foto: Ter illustratie: Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. Baby (1) ernstig gewond door val uit raam van woning in Rotterdam

In een schokkend incident in Rotterdam is een 1-jarige baby ernstig gewond geraakt na een val uit een raam van een woning. De politie onderzoekt nog hoe het incident plaats heeft kunnen vinden.

Baby uit het raam gevallen

Op dinsdag om 11.50 uur vond het schokkende incident plaats. De 1-jarige baby viel uit het raam van een appartement op de vierde verdieping aan de Mathenesserdijk in Rotterdam. De val resulteerde in ernstige verwondingen. De baby werd onmiddellijk naar het ziekenhuis gebracht, waar het nog steeds in kritieke toestand verkeert. De exacte details van hoe de val kon gebeuren, worden nog onderzocht door de politie. Daarbij wordt er ook gezocht naar getuigen van het ongeval.

De moeder was aanwezig tijdens de val van de baby

Een woordvoerster van de politie laat weten dat de moeder op het moment van de val in de woning aanwezig zou zijn geweest. "Er wordt nog niemand verdacht van bijvoorbeeld opzet", aldus de woordvoerster. Eerst moet worden onderzocht wat er precies is gebeurd. Mensen die de val hebben zien gebeuren, kunnen terecht bij Slachtofferhulp Nederland.

Ster advertentie
Ster advertentie