Up 2 Date

Amerikaanse moeder stopt baby ‘per ongeluk’ in oven met fatale afloop

foto: Facebook: Jackson County
  1. Newschevron right
  2. Amerikaanse moeder stopt baby ‘per ongeluk’ in oven met fatale afloop

In de Amerikaanse staat Missouri is een baby op wel hele gruwelijke wijze om het leven gekomen, zo meldt het persbureau AP. De baby werd namelijk door haar moeder in de oven gezet om een dutje te doen. Dat liep vervolgens fataal af. De politie en ambulance van Kansas City kwamen erachter dat de baby brandwonden had en niet meer ademde.

Fatale fout

Het babymeisje dat Za’Riah Mae heette, werd op de leeftijd van één maand oud doodverklaard door de hulpdiensten. Het rompertje van de baby was in de oven compleet versmolten met haar luier. De moeder, genaamd Mariah Thomas, verklaarde dat ze haar dochter per ongeluk in de oven in plaats van de wieg heeft gestopt. Volgens Thomas was het niet de bedoeling om haar eigen dochter in een over te stoppen. Het is op dit moment niet duidelijk wat de reden was van deze fatale fout

Mentale problemen

Volgens een vriendin van Thomas heeft ze last van vele mentale problemen. Ook zou de moeder op 26-jarige leeftijd zich nog als een kind gedragen. Op de fatale dag belde Thomas de vader van het kind na het gruwelijke incident. Aan hem vertelde ze dat er “iets heel ergs was gebeurd met de baby”. Toen hij naar het huis snelde kwam hij erachter dat zijn dochtertje niet meer leefde.

Vreselijke situatie

Het Openbaar Ministerie in de staat Missouri heeft gezegd het een “gruwelijke tragedie” te vinden. "Het verlies van dit dierbare leven valt ons zwaar. We vertrouwen erop dat het rechtssysteem passend met deze vreselijke situatie zal omgaan." Mariah Thomas zit op dit moment vast in een gevangenis in Kansas City. Tijdens het verhoor heeft ze tot nu toe gezwegen.

Ster advertentie
Ster advertentie