Sport

Wordt Levi Rigters de gene die Rico Verhoeven van de troon stoot?

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Wordt Levi Rigters de gene die Rico Verhoeven van de troon stoot?

Levi Rigters heeft zich na een heftige partij tegen Bahram Rajabzadeh verzekerd van een wereldtitelgevecht tegen Rico Verhoeven. Op 7 december krijgt hij in het GelreDome zijn kans om de huidige kampioen van de troon te stoten.

Bizarre kopstoot

Levi Rigters heeft zichzelf op de kaart gezet met een indrukwekkende overwinning op Bahram Rajabzadeh tijdens Glory 95 in Zagreb. Ondanks een bizarre kopstoot van zijn tegenstander, wist Rigters zich te herpakken en sloeg hij terug met een verwoestende knie. De artsen besloten de partij te stoppen vanwege een diepe wond bij Rajabzadeh, wat zorgde voor een technische knock-out in het voordeel van Rigters. Met deze winst heeft hij zijn ticket naar Glory Collision 7 op zak, waar hij op 7 december in het GelreDome tegenover niemand minder dan Rico Verhoeven staat.

Tijd voor een nieuwe kampioen

Het gevecht tegen Rajabzadeh was een voorproefje van het vuurwerk dat we kunnen verwachten tijdens Collision 7. Rajabzadeh, bekend om zijn agressieve stijl, maakte de wedstrijd extra gespannen met een illegale kopstoot. Rigters, die bloedend verder vocht, reageerde met een fenomenale combinatie van stoten die de wedstrijd besliste. "Het is tijd voor een nieuwe kampioen", zei Rigters direct na zijn overwinning. Hij heeft zijn zinnen gezet op het neerhalen van Verhoeven, een naam die al jaren synoniem staat met dominantie in het kickboksen. Toch is de weg naar de top niet makkelijk en Rigters weet dat hij nog beter moet presteren om kans te maken tegen de elfvoudig wereldkampioen. Zijn vastberadenheid straalt door in elke woord: "Dit wordt mijn moment."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Prachtig gevecht

Voor de fans is dit dé wedstrijd waar ze naar uitkijken. Rico Verhoeven, de onbetwiste koning van de ring, tegenover Rigters, de hongerige uitdager. Of Rigters dit keer genoeg zal doen om Verhoeven van zijn troon te stoten, blijft de grote vraag. Eén ding is zeker: op 7 december staat er een prachtig gevecht op de planning in het GelreDome.

Ster advertentie
Ster advertentie