Sport

Quincy Promes meteen van grote waarde tijdens debuutwedstrijd in Dubai

foto: AFPfoto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Quincy Promes meteen van grote waarde tijdens debuutwedstrijd in Dubai

Quincy Promes speelde dit weekend voor het eerst sinds zijn vrijlating weer een voetbalwedstrijd. De 32-jarige aanvaller won met zijn club Dubai United FC van Hatta FC. Promes was met een doelpunt meteen belangrijk tijdens zijn debuut voor de club.

Quincy Promes belangrijk tijdens debuut voor Dubai United FC

De veroordeelde Quincy Promes verscheen op het veld met rugnummer tien. Eerder droeg de ex-Ajacied hetzelfde rugnummer bij zijn vorige club Spartak Moskou. Hij kreeg van zijn trainer een basisplaats en schaadde zijn vertrouwen niet gezien het feit dat hij tijdens zijn debuut meteen trefzeker was. Uiteindelijk won Dubai United FC met 1-3 van Hatta FC. Het was de eerste zege van het seizoen voor de club van Quincy Promes.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Quincy Promes meermaals veroordeeld tot jarenlange celstraf

De laatste jaren kwam Quincy Promes vooral in het nieuws vanwege zijn betrokkenheid en veroordelingen in twee strafzaken. Promes werd door de rechter tweemaal schuldig geacht voor cocaïnesmokkel en het neersteken van zijn neef. Daarvoor kreeg hij een celstraf opgelegd van zes jaar en anderhalf jaar. Momenteel mag de ex-international van Oranje de Verenigde Arabische Emiraten niet verlaten omdat er een uitleveringsproces naar Nederland loopt.

Ster advertentie
Ster advertentie