Sport

'Ziyech wil mogelijk terugkeren naar Ajax'

foto: EPA
  1. Newschevron right
  2. 'Ziyech wil mogelijk terugkeren naar Ajax'

Het is weer Deadline Day en dat betekent dat er weer een hoop geruchten over transfers in de voetbalwereld de ronde doen. Eén van de grootste geruchten is zonder twijfel dat Hakim Ziyech mogelijk terugkeert naar Ajax. Naar verluidt lopen er al gesprekken tussen de ex-Ajacied en de Amsterdamse club.

'Ajax moet eerst spelers verkopen'

Het Franse Foot Mercato meldt dat Ajax zeer geïnteresseerd is in Ziyech, die momenteel bij Galatasaray speelt. Volgens de website staat de Marokkaanse international op de nominatielijst om voor het einde van de transferperiode een transfer te maken naar Ajax. Voordat Ziyech de overstap kan maken naar zijn oude liefde zal Ajax eerst spelers moeten verkopen om plaats te maken voor de vleugelaanvaller. Technisch directeur Alex Kroes liet gisteravond al weten goede hoop te hebben dat onder meer Silvano Vos, Carlos Forbs en Benjamin Tahirovic Ajax zullen verlaten voordat de transfermarkt op vrijdagavond sluit.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ziyech liet zijn beste voetbal zien bij Ajax

Ziyech speelde tussen 2016 en 2019 het beste voetbal van zijn carrière bij Ajax. De 31-jarige aanvaller uit Dronten ruilde de Amsterdamse club in 2020 in voor Chelsea. Helaas wist hij de hoge verwachtingen bij de Engelse club nauwelijks waar te maken. In 2023 verruilde de profvoetballer Chelsea voor Galatasaray, waar hij één van de spelmakers is.

Interesse van clubs uit Saoedie-Arabië

Ajax is niet de enige club die geïnteresseerd is in Ziyech. Ook clubs uit Saoedi-Arabië zouden de moves van de voetballer nauwlettend in de gaten houden. Mogelijk wordt later vandaag bekendgemaakt wat de volgende stap zal zijn in de carrière van Galatasaray-speler.

Ster advertentie
Ster advertentie