Sport

Prachtig: Jude Bellingham verrast ziek jongetje in Utrechts ziekenhuis

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Prachtig: Jude Bellingham verrast ziek jongetje in Utrechts ziekenhuis

Voetballers laten vaak zien dat voetbal veel meer is dan alleen sport. Niemand minder dan Jude Bellingham en Noah Ohio verrasten dit weekend een ziek jongetje in het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie in Utrecht en maakten daarmee veel impact.

Ziekenhuisbezoek

Tijdens een bezoek van Noah Ohio en andere Jong Oranje-spelers aan het ziekenhuis, hoorde Ohio dat het jongetje groot fan is van Jude Bellingham, sterspeler van Real Madrid en winnaar van de Golden Boy Award in 2023. Als reactie hierop besloot de spits van FC Utrecht om een bijzonder cadeau te geven: een videobelgesprek met zijn goede vriend Bellingham. OnsOranje deelde hier een video van op hun socials.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ontroerend moment

Tijdens het videobelgesprek vroeg Bellingham hoe het met het jongetje ging en of Ohio goed voor hem zorgde, waarop het kind glimlachend antwoordde. Dit moment zorgde voor een ontroering het kind, die zelfs met Bellingham op de foto mocht via de telefoon van Ohio. Een klein gebaar, maar met een grote betekenis.

Jeugdvrienden

Ohio en Bellingham kennen elkaar al jaren, nadat ze beiden voor de Engelse jeugdteams uitkwamen. Ze speelden samen voor de nationale jeugdselecties en hebben sindsdien een goede band opgebouwd, zelfs nu Bellingham speelt bij een van de grootste clubs ter wereld. Zo hebben ze regelmatig nog contact en schijnt weleens Bellingham naar wedstrijden van FC Utrecht te kijken.

Ster advertentie
Ster advertentie