Sport

David Neres krijgt nieuwe Rolex na beroving in Napels: “Hij is een zoon van de stad”

foto: EPAfoto: EPA
  1. Newschevron right
  2. David Neres krijgt nieuwe Rolex na beroving in Napels: “Hij is een zoon van de stad”

David Neres speelt sinds dit seizoen bij de Italiaanse club Napoli. In het afgelopen weekend werd hij na zijn wedstrijd op een wel hele nare manier welkom geheten in de stad Napels. De Braziliaanse voetballer kreeg namelijk te maken met een beroving waarbij zijn peperdure Rolex afhandig is gemaakt. Een Napolitaanse zakenman besloot om orde op zaken te stellen en schonk hem een nieuwe Rolex met een excuusbrief.

David Neres van Rolex beroofd in Napels

Na de Serie A wedstrijd tegen Parma werd David Neres, terwijl hij in zijn auto zat, overvallen door twee gemaskerde mannen. Die tikten voor het stadion zijn autoruit in en bevalen de 27-jarige voetballer om zijn Rolex ter waarde van een ton af te geven. Ondertussen werd er een pistool op het hoofd van David Neres gericht. Kort na de overval in Napels zijn de twee mannen gevlucht op een motor.

Nieuwe Rolex voor David Neres na beroving in Napels

Voor zakenman Maurizio Marinella was dit nieuws erg pijnlijk om te horen. Vooral omdat de overval plaatsvond in zijn stad Napels. Daarom besloot hij om David Neres een nieuwe Rolex te geven uit zijn eigen collectie, zo meldde hij aan het Italiaanse radiostation Radio Marte. In een open brief aan de oud-Ajacied schreef Marinella namens alle Napolitanen: "Napels is een heel aparte plek. Het is gemaakt van passie en emotie. Iedereen die het shirt van Napoli draagt, wordt een zoon van deze stad. En je richt nooit een pistool op je zoon. Dat kunnen we niet accepteren. Dit mag niet meer gebeuren."

Ster advertentie
Ster advertentie