Sport

Psychiater van Mohamed Ihattaren spreekt lovende woorden: “Over een halfjaar in Oranje”

foto: YouTube: ESPN NLfoto: YouTube: ESPN NL
  1. Newschevron right
  2. Psychiater van Mohamed Ihattaren spreekt lovende woorden: “Over een halfjaar in Oranje”

Mohamed Ihattaren staat eindelijk weer op het voetbalveld. De 22-jarige voetballer is officieel een speler van RKC Waalwijk en trainde vandaag voor het eerst mee. Ihattaren heeft, ondanks wat moeilijke jaren, veel vertrouwen en plezier in het voetballen. Zijn psychiater Bram Bakker is erg lovend over de oud-PSV’er: “Over een halfjaar staat hij in Oranje.”

Psychiater Bram Bakker: "Mohamed Ihattaren snel in Oranje"

De afgelopen tijd heeft Mohamed Ihattaren hard gewerkt aan een terugkeer op het voetbalveld. Na enkele tegenslagen in zijn leven trainde de voetballer met oud-voetballer Nordin Wooter. Daarnaast werd hij op mentaal vlak begeleid door psychiater Bram Bakker. De lovende woorden van psychiater Bram Bakker zijn “niet gelogen” volgens Ihattaren. De kersverse RKC’er gelooft absoluut dat hij snel weer geselecteerd kan worden voor het Nederlands elftal. Hierover zei Ihattaren tegen ESPN: “Als het op voetbal aankomt geloof ik dat ook.”

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

RKC Waalwijk geeft Mohamed Ihattaren nieuwe kans

RKC Waalwijk gaf Mohamed Ihattaren een kans om weer te voetballen nadat eerder zijn contracten bij Juventus en Slavia Praag werden verscheurd. Daarnaast kwam de aanvallend ingestelde speler meermaals in opspraak na een vermeende bedreiging en een mishandeling. In een eerder interview gaf Mohamed Ihattaren veel moeite te hebben gehad met het overlijden van zijn vader. In de afgelopen tijd heeft hij naar eigen zeggen hard aan zichzelf gewerkt. “Ik ben erg dankbaar voor deze kans en wil deze met beide handen aangrijpen. Hier wil ik mijzelf door ontwikkelen en ik ga elke dag mijn uiterste best doen.”

Ster advertentie
Ster advertentie