Sport

Yousef Abd-Almalik deelt kickboks-progressie en bereid zich voor op zijn volgende gevecht

foto: Instagram @y.abdmlk
  1. Newschevron right
  2. Yousef Abd-Almalik deelt kickboks-progressie en bereid zich voor op zijn volgende gevecht

Yousef Abd-Almalik, voorheen bekend als Sevn Alias, heeft besloten om zijn leven over een andere boeg te gooien en zich weer volledig te richten op zijn passie voor kickboksen. Vorig jaar maakte hij een succesvolle comeback in de kickboksring en nu staat zijn volgende gevecht alweer voor de deur.

Yousef Abd-Almalik bereidt zich voor op zijn volgende gevecht

Op Instagram geeft Yousef Abd-Almalik regelmatig updates over zijn voortgang in de voorbereiding voor zijn aankomende gevecht. Zo deelde hij onlangs indrukwekkende beelden van zijn trainingen en sparsessies in de ring met de tekst: "Loading." Fans kunnen niet wachten tot het volgende gevecht van Yousef en delen hun enthousiasme onder zijn video. Zo zegt iemand: "Van pakketjes naar stoten bezorgen met same day delivery." En een ander zegt: "Broeder gaat beter door het leven man! Mashallah mooi om te zien akhi." Het is nog niet duidelijk wanneer het gevecht precies plaats zal vinden, maar Yousef Abd-Almalik kan in ieder geval rekenen op support, zo zegt een fan: "Wanneer broeder? Zijn er nog kaarten?"

Instagram @y.abdmlk

Video niet beschikbaar

Yousef Abd-Almalik focust op vechten

De kickbokswereld is niet nieuw voor Yousef Abd-Almalik. Voordat hij artiest werd, was hij namelijk al op hoog niveau actief binnen de sport. Vlak voor het einde van 2022 maakte Yousef bekend dat hij naar Thailand zou gaan om aan zichzelf te werken en vorig jaar kondigde hij aan dat hij weer de ring in zou stappen. Zo deelde Yousef destijds een post via Instagram met de tekst: "Ik probeer m'n verstand op nul te zetten, niet te veel na te denken. Ik bereid mezelf mentaal voor door gewoon keihard te trainen, te zorgen dat ik ready ben. Niks aan het lot overlaten, niks aan toeval overlaten. Ik moet alles geven man, ik moet alles geven. Al mijn mensen zijn er. Ik kan mijn mensen niet teleurstellen. Met m'n hand omhoog, gap. Dat is het enige waar ik naartoe moet. Het moet een knalpartij worden." Fans kijken dan ook uit naar zijn volgende kickbokswedstrijd, die over enkele weken zal plaatsvinden.

Ster advertentie
Ster advertentie