Sport

Neymar waarschuwt Real Madrid-spelers: "Werken met Mbappé was een hel!"

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Neymar waarschuwt Real Madrid-spelers: "Werken met Mbappé was een hel!"

Kylian Mbappé heeft ondanks zijn vele doelpunten bij Paris Saint-Germain niet alleen maar vrienden gemaakt. Na zijn recente overstap naar het Braziliaans getinte Real Madrid is de gespannen relatie met voormalig PSG-ster Neymar onder de loep genomen. De sterspeler zou zelfs zijn Braziliaanse teamgenoten bij Real Madrid hebben gewaarschuwd.

Braziliaanse talenten bij Real Madrid

Bij Real Madrid spelen meerdere Braziliaanse talenten, zoals Éder Militão, Vinicius Júnior, Rodrygo en Endrick, die allen nauwe banden hebben met Neymar door hun gezamenlijke tijd bij het nationale elftal. "Het is altijd oorlog geweest tussen Mbappé en Neymar," vertelt journalist Cyril Hanouna aan Europe 1. "De Brazilianen van Real Madrid zijn goede vrienden met Neymar. Ze ontvingen een bericht van hem waarin hij hen waarschuwt voor Mbappé. Volgens Neymar was het een catastrofe en een hel om met hem samen te werken bij PSG."

Neymar en Kylian Mbappé

Kylian Mbappé en Neymar speelden van 2017 tot 2023 samen bij Paris Saint-Germain. Deze zomer maakte Mbappé de overstap naar Real Madrid, waar hij in zijn eerste zes wedstrijden vier doelpunten maakte. Neymar speelt momenteel bij Al-Hilal, maar is op dit moment geblesseerd. Mbappé is zijn tijd bij Real Madrid sterk begonnen. De aanvoerder van Les Bleus moest echter vier competitiewedstrijden wachten op zijn eerste doelpunt in LaLiga.


Ster advertentie
Ster advertentie