Up 2 Date

Diddy's advocaat deelt update over zijn mentale gezondheid: "Hij blijft positief"

foto: Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. Diddy's advocaat deelt update over zijn mentale gezondheid: "Hij blijft positief"

Ondanks de groeiende lijst van aanklachten, waaronder beschuldigingen van mensenhandel en seksueel misbruik, houdt Diddy zich opvallend positief. Zijn advocaat geeft een update over zijn mentale staat terwijl de rapper/zakenman geconfronteerd wordt met de mogelijkheid van een lange gevangenisstraf.

VERASSEND POSITIEF

Diddy wordt momenteel vastgehouden in het Metropolitan Detention Center in Brooklyn en wordt geconfronteerd met serieuze aanklachten. Naast beschuldigingen van mensenhandel, wordt hij ook meerdere malen aangeklaagd voor seksueel misbruik. Zijn arrestatie eerder deze maand in New York City zorgde voor een schok in de muziekindustrie en velen vragen zich af hoe het nu verder gaat met de ooit zo succesvolle zakenman. Ondanks de zware omstandigheden laat hij volgens zijn advocaat, Marc Agnifilo, niet blijken dat hij ontmoedigd is. "Zijn gemoedstoestand is verrassend positief", zegt Agnifilo. "Hij is gefocust op zijn verdediging en blijft sterk." Dit is opvallend, aangezien hij eerder deze maand nog onder zelfmoordtoezicht werd geplaatst.

Twaalde aanklacht

De juridische problemen blijven zich opstapelen voor Diddy. Afgelopen week kreeg hij te maken met alweer de twaalfde aanklacht in minder dan een jaar. Deze keer betreft het een anonieme vrouw die beweert dat ze door Diddy is misbruikt, gedrogeerd en bedreigd. Ook beweert ze dat Yung Miami, een medewerker van Diddy, haar onder druk zette om een abortus te ondergaan. Uiteindelijk zou ze een miskraam hebben gekregen. Deze nieuwe aanklacht voegt zich bij een lange lijst van rechtszaken en beschuldigingen, wat de druk op Diddy enorm vergroot.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Gericht op verdediging

Ondanks deze juridische uitdagingen blijft Diddy vastberaden om zijn naam te zuiveren. Volgens zijn advocaat is hij volledig gericht op zijn verdediging en accepteert hij zijn huidige situatie. Wat de toekomst voor Diddy brengt, is nog onzeker, maar het ziet er niet goed uit.

Ster advertentie
Ster advertentie