Up 2 Date

Twintigjarige man opgepakt voor de moord op elfjarige Mateo

foto: YouTube
  1. Newschevron right
  2. Twintigjarige man opgepakt voor de moord op elfjarige Mateo

Een twintigjarige verdachte is door de Spaanse politie aangehouden vanwege de moord op de elfjarige Mateo. Het jongetje werd tijdens een voetbalwedstrijd neergestoken door een gemaskerde man in het plaatsje Mocejón, vijftig kilometer van Madrid.

Moord op elfjarige Mateo

Op zondag betrad een gemaskerde man een gemeenschappelijk sportpark waar enkele jongetjes met elkaar aan het voetballen waren. Eenmaal daar rende hij achter de kinderen aan. De media melden dat Mateo het slachtoffer van de twintigjarige man werd omdat het hem niet lukte om snel weg te komen. De dader stak Mateo met een scherp voorwerp in borst waardoor hij kort daarna overleed.

Twintigjarige verdachte opgepakt voor moord Mateo

Na een flinke klopjacht heeft de politie een twintigjarige verdachte aan kunnen houden in een woning in Mocejón. Het zou gaan om een man die de Spaanse nationaliteit bezit. De Spaanse krant El Mundo meldt dat de ouders van Mateo kapot zijn van de dood van hun zoon. "Het is een pijn die niet kan worden beschreven. Welke vijanden kan een elfjarig kind hebben”, aldus de ouders van de overleden Mateo. Er is op dit moment nog niets bekend over de motieven van de dader.

Ster advertentie
Ster advertentie