It's Complicated

#90 - CHERYL kiest SINGLE LIFE voor haar CARRIÈRE | It’s Complicated

  1. Podcastschevron right
  2. It's Complicatedchevron right
  3. #90 - CHERYL kiest SINGLE LIFE voor haar CARRIÈRE | It’s Complicated

zo 18 augustus 2024

Zangeres Cheryl Öztürk gaat heel serieus voor haar carrière. Zó serieus dat ze bewust single is, want ze vindt dat een relatie haar zou belemmeren in wat ze doet. Ze verwacht ook niet dat jongens van haar leeftijd, rond de 21 jaar dus, al serieus kunnen zijn. En wanneer ze dan iemand tegenkomt die wél serieus wilt zijn, gelooft ze erin dat die persoon wel zal terugkeren als het écht meant to be is. 

 

Mahi heeft dit ook 6 jaar lang gedaan (al stelt Jayh dit wel in vraag, omdat ze zo’n hopeless romantic is). En, Jayh vindt dat een relatie hebben hem zelfs heeft geholpen om zijn carrière verder te helpen, en hem juist heel veel focus heeft gebracht. 

 

Stellen Mahi en Cheryl zich wel genoeg open, en zijn ze niet gewoon te bang dat alle mannen toxic guys zijn? Of heeft Jayh het hier toch mis? 

 

De Complicated Question gaat over een stel dat strugglet met timing in hun relatie, en een gevoel van wantrouwen dat begint te groeien. Moet ze haar intuïtie volgen in dit wantrouwen, of moet ze het toch nog een beetje tijd geven? 

Fijn weekend alvast!