Entertainment

Cardi B zou vreemdgegaan zijn tijdens zwangerschap: "Ik deed het"

foto: Cardi B via Instagram
  1. Newschevron right
  2. Cardi B zou vreemdgegaan zijn tijdens zwangerschap: "Ik deed het"

Offset heeft Cardi B beschuldigd van vreemdgaan terwijl ze zwanger was. Tijdens een Instagram Live van Cardi B schreef de rapper namelijk dat ze seks heeft gehad met een ander en de waarheid zou moeten delen met de rest van de wereld. Dit zorgde voor een heftige uitwisseling op X.

Offset wil cadeaus terugnemen

Offset schreef in de comments van Cardi's Instagram Live het volgende: "U f–ked met een baby in je buik, vertel de waarheid!" Cardi B leek de beschuldiging te bevestigen met een post op haar X-account waarin ze zei: "AND DID !!!!!!" Het is onduidelijk wanneer de affaire heeft plaatsgevonden.

Tijdens haar Instagram Live sprak Cardi B over de problemen met Offset, waarbij ze beweerde dat hij dreigde cadeaus terug te nemen omdat ze verder ging na hun relatie. "Je wil mijn spullen afpakken, omdat ik verder ga? Waarom kun jij niet verder gaan?" Ze benadrukte dat spullen en cadeaus geen vervanging zijn voor echte liefde. Cardi B vroeg zich af waarom hij niet gewoon verder kan gaan en verklaarde dat ze klaar was om mee te spelen met de spelletjes die hij met haar speelde.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Offset en Cardi B gaan scheiden

Na eerder in 2020 een echtscheiding aan te hebben gevraagd, diende Cardi B op 31 juli opnieuw de papieren in om haar huwelijk met Offset te beëindigen. Hoewel velen zeiden dat Offset vreemdging, zei een bron tegen Page Six dat dit geen invloed had op haar beslissing. De insider gaf aan dat ze uit elkaar zijn gegroeid en dat dit de belangrijkste reden voor haar beslissing was.

Ster advertentie
Ster advertentie