Entertainment

Cardi B bevallen van haar derde kindje: "De mooiste kleine schat"

foto: Instagram @iamcardib
  1. Newschevron right
  2. Cardi B bevallen van haar derde kindje: "De mooiste kleine schat"

Cardi B is afgelopen weekend bevallen van haar derde kindje. De moeder maakte het gelukkige babynieuws gisteravond bekend via haar Instagramaccount en deelde een post waarin een paar oprechte en intieme beelden van haar en de baby te zien zijn.

De aankondiging van de geboorte

"De mooiste kleine schat", schrijft Cardi B bij haar foto's , samen met de datum waarop haar derde kindje geboren is: 7 september 2024. Op de eerste foto is te zien hoe de artiest vol trots naar de camera glimlacht met haar pasgeboren baby'tje in haar armen. Het kindje heeft een roze-kleurig mutsje op, waardoor fans denken dat het derde kindje van Cardi B een meisje is.

Op de tweede foto zien we Cardi B's dochtertje Kulture (6), haar man Offset met hun pasgeboren baby en hun zoontje Wave (3). Daarbij kijkt Cardi dromerig naar haar gezinnetje, ondanks dat ze afgelopen zomer voor de tweede keer een echtscheiding heeft aangevraagd van haar man.

foto: Instagram @iamcardib

foto: Instagram @iamcardib

Foto tijdens de bevalling

Hoewel de meeste foto's gemaakt zijn na de bevalling lijkt de laatste foto die de rapper deelt, gemaakt te zijn tijdens de bevalling. Zo zien we dat Cardi B op een ziekenhuisbed ligt met een satijnen bonnet over haar haren heen. Daarbij zie je aan haar gezichtsuitdrukking dat ze duidelijk ongemak voelt en veel emoties ervaart. Naast het bed zie je iemand die haar steunt tijdens de bevalling door haar hand vast te houden en zie je een hand van iemand anders die op haar knie lijkt te liggen voor emotionele ondersteuning.

Privacy rond de naam van het kind

Cardi B heeft dus een aantal intieme beelden gedeeld met de buitenwereld, die de meeste moeder niet zo snel zouden vrijgeven. De rapper is ook altijd heel open geweest over haar privéleven, maar toch houdt ze één ding dit keer voor haarzelf en haar familie. Cardi B heeft er namelijk voor gekozen om de naam van haar derde kindje niet met het grote publiek te delen. Waarschijnlijk om de privacy van haar baby te waarborgen en toch een duidelijke scheiding tussen haar publieke leven en privéleven te maken.

Ster advertentie
Ster advertentie