Entertainment

Drake heeft Super Bowl twee keer afgewezen volgens podcaster, NFL-bronnen ontkennen dit

foto: Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. Drake heeft Super Bowl twee keer afgewezen volgens podcaster, NFL-bronnen ontkennen dit

Kendrick Lamar is onlangs gekozen om de Super Bowl Halftime Show te verzorgen en dat wordt door velen als een zege voor de rapper. Zeker ook omdat zijn aartsrivaal Drake nooit heeft opgetreden tijdens het American football. Volgens Mal, van de podcast Rory & Mal, is Drake de afgelopen vier jaar meermaals gevraagd voor de Super Bowl Halftime Show. Dit zou hij volgens de podcaster beide keren hebben afgeslagen. Een journalist meldt nu dat bronnen binnen de NFL dit ontkennen.

Drake gevraagd voor Super Bowl: waarheid of leugen?

In de podcast Rory & Mal zei Mal: “Drake heeft de Super Bowl Halftime Show vaak aangeboden gekregen in de afgelopen vier jaar. Al deze aanbiedingen weigerde hij steeds om wat voor reden dan ook.” Als dit verhaal klopt, dan zou het betekenen dat de aanvragen mede door Jay-Z zijn ingediend. De rapper is met zijn bedrijf Roc Nation een van de mensen die bepaalt wie er optreedt tijdens de Super Bowl.

Volgens Randall Williams, journalist van het persbureau Bloomberg, klopt het verhaal van Mal van geen kant. “Bronnen vanuit de NFL hebben me verteld dat Drake in de afgelopen vijf jaar nooit een aanbieding heeft gehad. Van zowel de NFL als Roc Nation niet. Dat is een leugen”, zo schreef Williams op X.

Geen Super Bowl voor Lil Wayne

Het toekomstige optreden van Kendrick Lamar tijdens de Super Bowl in New Orleans houdt de gemoederen erg bezig. Eerder werd Lil Wayne al emotioneel omdat hij zelf niet werd gekozen voor het optreden in zijn eigen stad New Orleans. Dat maakte veel los bij hem en ook Young Money-artiest Nicki Minaj. Volgens haar voert Jay-Z een hetze tegen haar, Drake, Birdman en Lil Wayne. Laatstgenoemde kwam onlangs met een officieel statement waarin hij zei "erg veel pijn te hebben".

Ster advertentie
Ster advertentie