Entertainment

Drake hint naar tweede ronde van beef met Kendrick Lamar: "We will win Game 2"

foto: Instagram @champagnepapi
  1. Newschevron right
  2. Drake hint naar tweede ronde van beef met Kendrick Lamar: "We will win Game 2"

Drake opende onlangs een Instagramaccount waarop hij 100 gb aan niet eerder vertoonde beelden en muziek deelde. Nu hintte de Canadese rapper via dit account ook naar een nieuwe ronde in de beef tussen hem en Kendrick Lamar.

Drake hint op ronde twee beef met Kendrick Lamar

Drake postte een foto op zijn Instagram Story die verwees naar een tweede ronde beef tussen Kendrick Lamar en hem. In de Eastern Conference finale van 2004 speelden de Pistons tegen de Indiana Pacers en verloren ze de eerste wedstrijd van de reeks. Waarop Wallace vervolgens zei: "Y'all put it on the front page, back page, middle of the page... we will win Game 2". Ze wonnen vervolgens de tweede wedstrijd en uiteindelijk de serie. Daarbij plaatste Drake ook een foto uit de film A Better Tomorrow uit 1987 met het cijfer '2' erbij.

Kendrick Lamer heeft in tegenstelling tot Drake juist niet veel meer laten horen, sinds hij zijn disstrack Not Like Us uitbracht. De geruchten gaan dat hij aan een album werkt en dat het project binnenkort uitkomt. Echter, dit gerucht wordt ontkent door DJ Hed, een bekende van Kendrick Lamar.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Drake dropt drie nieuwe tracks

Drake slingerde onlangs ook weer drie onuitgebrachte nummers de wereld in via zijn website en Instagram-account Plottttwistttttt. De tracks: Circadian Rhythm, SOD en No Face zitten vol met subtiele en minder subtiele shots naar Kendrick Lamar. Zo rapt Drake in Circadian Rhythm bijvoorbeeld over het vermijden van "funeral dates". Sommigen denken dat dit een verwijzing zou kunnen zijn naar Kendrick's Juneteenth Pop Out-show in LA, die fans online een begrafenis voor Drizzy noemden. De titel van het nummer wordt ook gebruikt in Kendrick's tweede diss naar Drake 6:16 In L.A. Dit wordt gepresenteerd als een vervolg op zijn nummer uit 2013 The Language, waarvan algemeen werd aangenomen dat het een reactie was op Kendrick's Control-verse.

Ster advertentie
Ster advertentie