Entertainment

Drake zou 150.000 dollar hebben betaald voor onjuiste informatie over Kendrick Lamar: "Dombo"

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Drake zou 150.000 dollar hebben betaald voor onjuiste informatie over Kendrick Lamar: "Dombo"

Drake wordt ervan beschuldigd dat hij geld zou hebben betaald om negatief nieuws over Kendrick Lamar te vinden. Zo zou de rapper volgens een bron 150.000 dollar hebben neergelegd om informatie voor zijn disstracks te verkrijgen. Volgens de bron zou Drake dit ook daadwerkelijk hebben betaald, maar zou de informatie die hij kreeg voor geen meter kloppen.

Drake betaalt 150.000 dollar

Volgens de rapper Coolee Bravo zou Drake tienduizenden euro's hebben aangeboden aan mensen in Atlanta om zo negatieve informatie over Kendrick Lamar te verkrijgen. "Er kwamen mensen naar mij toe en ze probeerden ook mijn vrienden zo'n 150.000 dollar te geven. Dus ik vroeg: waarom vragen ze hiernaar? Waarop werd gereageerd dat ze meer over Kendrick wilden weten. Kendrick komt alleen helemaal niet uit Atlanta, dus ik begreep niet waarom ze het vroegen", vertelde de artiest in een interview.

Vervolgens zou er gevraagd zijn naar informatie over Whitney, de verloofde van Kendrick. "Ik heb ze toen gewoon een leugen verteld, namelijk dat Kendrick in L.A was terwijl zijn vrouw in New York woont. Ze hebben mij toen het geld gegeven, waarna ik 50.000 dollar aan mijn vrienden heb gegeven", deelde Bravo. Iets wat ook daadwerkelijk te horen is in het nummer Family Matters, dat Drake uitbracht als disstrack naar Kendrick Lamar. "Toen het nummer uitkwam hebben we heel hard gelachen. Je hebt helemaal geen informatie gekregen, dombo. Drake is echt dom. Hij is een Canadees die informatie probeert te krijgen van zwarte Amerikanen uit the hood."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Kendrick bevestigt het nieuws

Hoewel het niet duidelijk is of Coolee Bravo ook daadwerkelijk het geld heeft ontvangen en de waarheid spreekt, heeft Kendrick wel bevestigd dat Drake over hem heeft rondgevraagd. Zo spreekt hij in de nummers Euphoria en 6:16 in LA over Drake die geld wilde betalen voor informatie over Kendrick. "It was fun until you started to put money in the streets/ Then lost money ’cause they came back with no receipts", rapte Kendrick op de track.

Ster advertentie
Ster advertentie