Entertainment

Kanye West legt Candace Owens reden achter antisemitische uitspraken uit: “Was dronken”

foto: ANPfoto: Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. Kanye West legt Candace Owens reden achter antisemitische uitspraken uit: “Was dronken”

We kennen Kanye West al langer dan tien jaar van zijn soms heftige uitspraken. De rapper, die onlangs zijn album VULTURES 2
uitbracht, zag ook een oud interview met de omstreden presentatrice Candace Owens uit 2022 ineens boven water drijven. In gesprek met Owens, deed Kanye West weer enkele opvallende uitspraken. Zo vertelde Kanye West dat hij dronken was op het moment dat hij zijn antisemitische uitspraken deed.

Kanye West in 2022

2022 is een absoluut breekpunt geweest voor Kanye West en zijn carrière. Hoewel hij altijd bekend stond om zijn opvallende uitspraken, werd hij in 2022 echt gecanceld. Dit had vooral te maken met zijn discriminerende uitspraken tegen joden. In 2022 gaf de 47-jarige Kanye West enkele geruchtmakende interviews. Zo kwam hij ook aan tafel bij Candace Owens. Met deze laatstgenoemde presentatrice zorgde hij voor veel ophef door samen een White Lives Matter T-shirt te dragen. Het gesprek dat de twee controversiële voerden is echter nooit online gekomen tot vannacht dus.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Opvallende uitspraken Kanye West met Candace Owens

In het gesprek zoomde Candace Owens in op de antisemitische uitspraken die Kanye West deed in 2022. Zo tweette hij: “I’m going death con 3 on jewish people”. Kanye West onthulde dat hij ten tijde van het plaatsen van de tweet nogal dronken. “Wil je ook weten wat ik gedronken heb? Hennessy.” Op de vraag waarom de rapper niet eerder had gezegd waarom hij dronken was, zei Kanye West: “Ik wilde niet dat mensen de waarheid gingen betwisten omdat ik dronken was.”

Het was niet de enige opvallende uitspraak die Kanye West deed in het interview met Candace Owens. Zo had hij ook een mening over het langdurige huwelijk van Jay-Z en Beyoncé. Hij stelde dat Beyoncé Jay-Z vreemd moest laten gaan. “Let Jay-Z get some pussy.” Het zal naar verluidt niet de eerste keer zijn dat Jay-Z vreemd zou gaan als hij dit advies ten harte zou nemen. Beyoncé is in het verleden namelijk open geweest over de buitenechtelijke escapades van haar man.

Ster advertentie
Ster advertentie