Entertainment

Donald Trump vindt Kanye West een aardige man met goed hart: "Hij brengt zichzelf alleen in de problemen"

foto: Adin Ross via Instagram
  1. Newschevron right
  2. Donald Trump vindt Kanye West een aardige man met goed hart: "Hij brengt zichzelf alleen in de problemen"

Donald Trump was te gast in de livestream van streamer Adin Ross en deed daar verschillende interessante uitspraken. Zo zei hij dat Young Thug op onterechte wijze wordt berecht en had hij het een en ander te zeggen over Kanye West.

Donald Trump over Kanye West

Adin Ross kondigde het eerder al groots aan: Donald Trump zou bij hem aanschuiven om geïnterviewd te worden tijdens zijn livestream. De livestream begon met zo'n 255 duizend kijkers maar steeg al snel naar meer dan een half miljoen kijkers. De presidentskandidaat kwam binnen op het nummer Many Men van 50 Cent en kreeg zelfs een rolex en customized auto cadeau van Ross. Daarnaast kwamen er ook interessante onderwerpen aan bod. Zo sprak Trump over Kanye West, die hem in het verleden steunde als president. Hij noemde West een "hele aardige man", maar tegelijkertijd ook iemand die best gecompliceerd is. "Hij brengt zichzelf en andere mensen in de problemen. Maar hij heeft wel een goed hart."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Donald Trump Over Young Thug: “Oneerlijke behandeling in RICO-rechtszaak”

Naast Kanye West kwam ook de RICO-rechstzaak aan bod in het gesprek tussen Donald Trump en Adin Ross. Zo deelde Ross dat Young Thug een goede vriend van hem zou zijn. Trump zei toen dat de rapper op oneerlijke wijze wordt behandeld in de lopende RICO-rechtszaak.

Young Thug werd in mei 2022 opgepakt samen met 27 anderen op verdenkingen die volgens de aanklagers een overkoepelende aanklacht voor samenzwering hard maken. De beschuldigingen betreffen onder andere moord, mishandeling, autodiefstal en drugshandel. De 32-jarige rapper en zijn vijf medeverdachten worden allemaal beschuldigd van samenzwering tot moord, gewapende overvallen en deelname aan criminele straatbendeactiviteiten. Aanklagers in Fulton County, Georgia hebben Thugs label YSL (Young Stoner Life) ervan beschuldigd een dekmantel te zijn voor een gewelddadige straatbende. Thug wordt omschreven als de leider van de YSL-organisatie die naar verluidt al meer dan tien jaar een verwoestend effect heeft op Atlanta. Thug wordt omschreven als de leider van de YSL-organisatie, wat staat voor Young Stoner Life.

Ster advertentie
Ster advertentie