Entertainment

Bhad Bhabie heeft grote tattoo van babydaddy laten zetten: "Het is verschrikkelijk"

foto: Bhad Bhabie via instagram
  1. Newschevron right
  2. Bhad Bhabie heeft grote tattoo van babydaddy laten zetten: "Het is verschrikkelijk"

Bhad Bhabie en haar vriend Le Vaughn lijken weer helemaal verliefd op elkaar te zijn. De influencer heeft deze week namelijk bekendgemaakt dat ze haar lief Le Vaughn heeft vereeuwigd op haar lichaam. Toch is ze niet zo blij met het eindresultaat.

Bhad Bhabie is niet blij met tattoo van vriend

Afgelopen woensdagavond deelde Bhad Bhabie op haar Instagram Story haar ongenoegen over een tatoeage van haar babydaddy Le Vaughn die ze onlangs heeft gezet. In een reeks berichten, die inmiddels zijn verwijderd, bekritiseerde ze de tatoeëerder voor het leveren van slecht werk. "Hun portfolio zag er geweldig uit, maar mijn portret van Le Vaughn is verschrikkelijk", schreef ze. "De kleuren zijn niet het probleem; de ogen en wenkbrauwen zijn niet goed uitgelijnd, de lippen en neus zijn te groot en het portret lijkt gewoon niet op hem."

Bhad Bhabie deelde zelfs een side-by-side vergelijking van de tatoeage en de referentiefoto, waarin ze aangaf: "LV is veel te knap om zo te worden afgebeeld."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Bhad Bhabie over nieuwe tattoo

In een ander bericht deelde Bhad Bhabie een schermopname van een gesprek met de tatoeëerder, waarin ze vroeg: "Is dit überhaupt te herstellen?" De artiest verzekerde haar dat de tatoeage gecorrigeerd kon worden, zodra deze genezen was. De influencer bleef echter sceptisch en reageerde met: "Omg, ik ben de klos." Ze plaatste ook een bericht van een fan die haar vertelde dat het herstelbaar was, hoewel hij eerst grapte dat de huidige versie "lijkt op Le Vaughn's oudere crackverslaafde oom."

Bhad Bhabie en haar vriend Le Vaughn zijn weer samen

Fans van Bhad Bhabie zijn in de war door de onduidelijke situatie rondom haar relatie met Le Vaughn, die beschuldigd wordt van mishandeling. De onrust begon toen er beveiligingsbeelden naar buiten kwamen waarop te zien was hoe Le Vaughn de rapper mishandelde. Deze beelden, samen met details over Bhad Bhabie's verwondingen, hebben veel bezorgdheid gewekt. Recent heeft Bhad Bhabie echter een Instagram Story geplaatst waarop te zien is hoe Le Vaughn haar nek zoent, wat suggereert dat ze mogelijk nog steeds een stel zijn.

Le Vaughn heeft alle beschuldigingen van mishandeling ontkend, ondanks de verontrustende beelden die circuleerden. "Ze heeft dat om een reden gedaan en ik heb dat niet gedaan. Als ik dat had gedaan, zou ze niet nog bij me zijn", beweerde hij op sociale media. Dit heeft veel verontwaardiging onder fans veroorzaakt en geleid tot nog meer vragen over de reden achter hun relatie.

Ster advertentie
Ster advertentie