Entertainment

Noa Lang kondigt track 'Damage' met Ronnie Flex aan na gouden plaat

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Noa Lang kondigt track 'Damage' met Ronnie Flex aan na gouden plaat

Voetballer Noa 'Noano' Lang zet een nieuwe stap in zijn muzikale carrière. Hij heeft namelijk een nummer aangekondigd met niemand minder dan Ronnie Flex.

Gouden plaat Noa Lang

Noa Lang bracht eerder al het nummer '7K op je Feestje' uit, dat een groot succes werd. Het nummer bereikte maar liefst tien miljoen streams en kreeg zelfs een gouden plaat. Ondanks dat het pas zijn tweede nummer is, slaagt Lang erin om meteen samen te werken met een artiest van het kaliber van Ronnie Flex.

Een gedeelde achtergrond in Capelle aan den IJssel

Zowel Noa Lang als Ronnie Flex delen een belangrijke gemeenschappelijke factor: ze komen allebei uit Capelle aan den IJssel. Ronnie Flex heeft zijn liefde voor de regio en voor Feyenoord al vaak laten blijken. In 2023 bracht hij nog een kampioensnummer uit voor Feyenoord, samen met andere artiesten uit de Rotterdamse muziekscene, zoals Hef, Kevin, ADF Samski en Emms.

Voetballers reageren enthousiast

De aankondiging van de nieuwe track "Damage" heeft ook in de voetbalwereld voor veel reacties gezorgd. Verschillende bekende voetballers reageerde op de aankondiging. Justin Kluivert voorspelde dat het nummer "platina" zal gaan, terwijl Ryan Flamingo reageerde met "lastpak".


Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie