Entertainment

Kim Kardashian bezoekt 'moordende broers Menendez' uit Netflix-serie in gevangenis

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Kim Kardashian bezoekt 'moordende broers Menendez' uit Netflix-serie in gevangenis

Kim Kardashian (43) heeft onlangs een gevangenis nabij San Diego bezocht, waar ze onder meer de broers Lyle en Erik Menendez ontmoette. Het verhaal van deze twee mannen staat centraal in de Netflixserie 'Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story', die afgelopen donderdag in première ging.

'Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story'

Netflix deelt in hun seriereeks Monsters waargebeurde verhalen over Amerika's meest bizarre moordzaken. Zo zorgde het laatste seizoen over seriemoordenaar Jeffrey Dahmer voor veel reacties. In het nieuwe seizoen wordt het verhaal van de gebroeders Menendez verteld. Lyle en Erik Menendez vermoordden in 1989 hun ouders. In de serie worden deze rollen gespeeld door Javier Bardem en Chloë Sevigny. Erik is echter niet tevreden met hoe hun verhaal in de serie wordt verteld. In een verklaring die zijn vrouw vrijdag op X (voorheen Twitter) deelde, beschuldigde hij de maker, Ryan Murphy, ervan ‘naïef en onnauwkeurig’ met de feiten te zijn omgegaan.

Kim Kardashian bezoekt gevangenis

Kim Kardashian bezocht de twee broers op zaterdag in een gevangenis, samen met acteur Cooper Koch, die in de serie de rol van Erik vertolkt. Samen met een groep gevangenen bespraken ze hoe het gevangenissysteem in de Verenigde Staten verbeterd kan worden, een onderwerp waar Kim zich al geruime tijd voor inzet. Ook haar zus Khloé en moeder Kris Jenner waren volgens Amerikaanse media bij het bezoek aanwezig.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie