Entertainment

Het internet explodeert na de 'boyfriend reveal' van Tyla

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Het internet explodeert na de 'boyfriend reveal' van Tyla

Tyla-fans moesten zichzelf weer even herpakken na het zien van een foto en video van Tyla met een jonge man, die volgens hen haar vriendje lijkt te zijn.

Boyfriend reveal van Tyla

Het internet is in rep en roer vanwege beelden van Tyla en haar vermeende nieuwe vriendje. Op social media circuleren foto's en video's waarop te zien is hoe Tyla een onbekende jongeman vasthoudt en met hem danst in een intieme setting. De beelden leiden tot sterke speculaties van Tyla's fanbase en de reacties op Tyla's 'boyfriend reveal' zijn volledig geëxplodeerd. Zo reageren fans: "Ik kan niet ademen", "Dit is de ergste dag van mijn leven" en "Dit had ik moeten zijn!"

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

"Hoe gaat het nu met Kai Cenat?"

Naast het feit dat fans van slag zijn om het feit dat Tyla haar nieuwe liefde gevonden lijkt te hebben, maken sommige fans zich ook zorgen om Kai Cenat. Vier maanden geleden was de Water-zangeres namelijk te gast in een van zijn livestreams en hij bleek meer dan alleen een fan van haar te zijn. Kai Cenat bleek een crush te hebben op Tyla en vroeg haar tijdens zijn livestream mee op date. Helaas liep hij een blauwtje en wimpelde Tyla hem af. Naast zijn eerdere afwijzing van Tyla zijn fans extra bezorgd om de populaire streamer en vragen zich massaal af: "Hoe gaat het nu met Kai?" Fans denken dat Kai's hart nogmaals gebroken is na de boyfriend reveal van Tyla. "Ik hoop dat Kai Cenat oké is!", reageert iemand. "Kai heeft Tyla ontvolgd", merkt een ander op.

De meeste fans van Tyla willen vooral graag weten wie haar vermeende vriendje is. "Wie is deze gast? Hoeveel kan hij bankdrukken? Kan hij vechten?, vraagt iemand zich af. Tot nu toe is er nog niet veel bekend over de jongeman, alhoewel sommige fans claimen dat zijn naam Geo is. Tyla en haar vernomen vriendje hebben beiden nog niet gereageerd op de geruchten.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie