Entertainment

Internet reageert boos op optreden van Tyla bij Louis Vuitton nadat ze 7Fest cancelde

foto: AFPfoto: Threads
  1. Newschevron right
  2. Internet reageert boos op optreden van Tyla bij Louis Vuitton nadat ze 7Fest cancelde

Vorig weekend vierde Frenna de release van zijn album Pink Summer op zijn eigen festival 7Fest. Het was weer een geslaagde editie met vele toffe optredens van artiesten zoals Ronnie Flex, Broederliefde, Yade Lauren en natuurlijk Frenna zelf. Echter, er was die dag helaas een grote afwezige. Eerder die week werd bekend dat Tyla vanwege gezondheidsredenen moest afzeggen. Toch doken er onlangs filmpjes op waarop te zien was dat Tyla een optreden gaf bij Louis Vuitton, en dat viel niet in goede aarde bij fans.

Boze reacties

Het optreden van Tyla vond plaats in Parijs tijdens de Louis Vuitton Olympic Show. In het filmpje is te zien dat de Zuid-Afrikaanse artiest twerkt in een geel-zwarte Louis Vuitton outfit terwijl ze haar monsterhit Water performt. Deze beelden waren voor sommige Nederlandse fans de reden om hun onvrede te uiten over Tyla's afwezigheid tijdens 7Fest. Zo schreef iemand op Threads: "Dus je gaat me vertellen dat Tyla zes dagen na 7Fest ineens wel optreedt? Skip haar ook." Deze Thread leidde tot vele reacties van mensen die het hiermee eens waren. Zo reageerde iemand: “Het is echt naar haar hoofd gestegen. She did us dirty.” Een ander reageerde op sarcastische wijze: “Opeens is ze weer beter.”

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Begrip

Opvallend genoeg zijn er ook mensen die begrip hebben voor de keuze van Tyla. Zo reageerde iemand op Threads: "Als ik moest kiezen tussen Louis Vuitton en 7Fest dan had ik het ook wel geweten." Een ander schrijft weer: "Jullie overschatten echt hoe serieus Nederland wordt genomen." Weer een andere persoon denkt dat het Tyla vooral om het geld te doen was: "Ze heeft waarschijnlijk veel geld gekregen voor deze show."

Ster advertentie
Ster advertentie