Entertainment

Rita Ora in tranen op podium na zingen van track met Liam Payne: "Ben er kapot van"

foto: EPA
  1. Newschevron right
  2. Rita Ora in tranen op podium na zingen van track met Liam Payne: "Ben er kapot van"

Rita Ora (33) heeft haar vriend en collega Liam Payne op emotionele wijze herdacht tijdens een optreden in Tokio. De voormalige One Direction-ster overleed na een fatale val in Buenos Aires.

De tragische dood van Liam Payne

Liam Payne kwam om het leven na een noodlottige val van de derde verdieping van een hotel in Buenos Aires, Argentinië. Het autopsierapport wees uit dat hij stierf aan "meerdere trauma’s" als gevolg van inwendige en uitwendige bloedingen na een val van ruim twaalf meter. Er wordt nog onderzoek gedaan naar de mogelijke betrokkenheid van drugs. De dood van Liam heeft niet alleen de muziekindustrie geschokt, maar vooral zijn naasten diep geraakt. Rita Ora’s oprechte eerbetoon en de emotionele momenten op het podium toonden aan hoeveel hij voor haar betekende.

Vriendschap tussen Rita Ora en Liam Payne

De band tussen Rita Ora en Liam Payne was sterk. Ze deelden niet alleen het podium, maar ook een diepe vriendschap buiten hun professionele samenwerking. In 2021 woonde Liam zelfs een tijdje in Rita’s luxe penthouse in Londen, samen met zijn toenmalige verloofde Maya Henry. Het nieuws van zijn overlijden kwam als een schok voor de zangeres.

'For You'

Rita Ora bracht tijdens haar optreden in Osaka, Japan, een bijzonder eerbetoon aan Liam Payne. De zangeres bracht in 2018 samen met Payne een hit uit, en op de achtergrond werd een zwart-witfoto van het duo getoond terwijl zij 'For You' zong. De emoties liepen hoog op en Rita had zichtbaar moeite om haar optreden voort te zetten. Ze kon haar emoties nie onderdrukken; ze hield haar hoofd in haar handen en wendde zich af van het publiek, waarbij ze aangaf: "Ik kan dit nu niet eens zingen". Door de omstandigheden kreeg het nummer 'For You' een veel diepere betekenis. Het was een van Liams grootste solohits buiten zijn werk met One Direction.


Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

"Ik zal hem nooit vergeten"

Rita deelde een foto op Instagram na haar emotionele optreden in Osaka, waarin ze schreef: "Ik ben diep bedroefd. Liam had zo'n lieve ziel en ik zal hem nooit vergeten". Ze vervolgde: "Het was altijd een plezier om met hem samen te werken, zowel op als naast het podium. Dit nieuws breekt mijn hart. Ik stuur al mijn liefde en medeleven naar zijn familie en dierbaren. Ons nummer 'For You' zal nu altijd een andere betekenis voor me hebben. Rust in vrede, Liam".

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie