Entertainment

Ashanti deelt hoe Nelly op naam van kindje kwam: "Naam met veel trots gekozen"

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Ashanti deelt hoe Nelly op naam van kindje kwam: "Naam met veel trots gekozen"

Ashanti heeft de betekenis achter de naam van haar pasgeboren zoontje gedeeld. Samen met Nelly heeft ze onlangs een kindje genaamd Kareem gekregen en in een interview met ET deelde de zangeres hoe het stel tot deze naam is gekomen.

Ashanti over de naam van baby Kareem

Ashanti vertelde dat de naam Kareem Kenkaide Hayes volledig Nelly's idee was en dat hij hier erg trots op was. "Kareems vader heeft de naam met veel trots uitgekozen", aldus Ashanti. “We hebben lange tijd heen en weer gepraat over zijn naam en hij was heel vastberaden. Hij zei: ‘Dit is wat ik wil. I love it'. En ik vond het echt geweldig en vooral heel lief, omdat Kenkaide de naam van mijn vader is en mijn vader alleen dochters heeft", vertelt de zangeres.

Nelly heeft volgens Ashanti ook goed nagedacht over de betekenis van de naam. "Kareem betekent genereus, vriendelijk, edel, waardig, overvloed en met waardigheid." De kleine Kareem werd op al 18 juli geboren, maar het nieuws werd pas weken later bekendgemaakt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nelly en Ashanti in het geheim getrouwd

Nelly en Ashanti zijn hét it-koppel en hebben laten zien dat ze echte soulmates zijn. De twee hadden in de beginjaren van de 00's een relatie en gingen in 2009 uit elkaar. Vorig jaar kwamen de twee weer samen. Fans waren lyrisch over het nieuws en het nostalgische gevoel werd alleen maar versterkt toen ook nog bleek dat de twee niet alleen verloofd waren, maar ook hun eerste kindje samen kregen.

Het koppel zou alleen niet helemaal eerlijk zijn geweest, aangezien de twee in december hun liefde al hebben bezegeld volgens TMZ. Nelly en Ashanti hebben het nieuws allebei nog niet bevestigd, maar fans hopen natuurlijk dat het koppel nog een grote bruiloft zal geven en alle iconische 00's sterren bij elkaar zal brengen.

Ster advertentie
Ster advertentie