Entertainment

Kinderen Kim Kardashian zoeken partner voor hun moeder en stellen lijst op met mannen

foto: AFPfoto: Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. Kinderen Kim Kardashian zoeken partner voor hun moeder en stellen lijst op met mannen

Het is nu al een paar jaar geleden dat Kim Kardashian is gescheiden van Kanye West. De influencer heeft daarna nog een kortstondige relatie gehad met Pete Davidson, maar is nu alweer een tijdje single. Dit tot groot ongenoegen van haar kinderen die graag willen dat hun moeder weer gelukkig is in de liefde. Daarom besluiten ze om een partner te zoeken voor hun moeder Kim Kardashian.

Kinderen zoeken partner voor moeder Kim Kardashian

Kim Kardashian vertelde in The Tonight Show Starring Jimmy Fallon dat haar kinderen erop gebrand zijn om haar te helpen aan een nieuwe liefde. Zo stellen ze zelfs een lijst op met namen van mannen die de ‘vacature’ in kunnen vullen. Op een dag hopen dochters North (11) en Chicago (6) en zoons Saint (8) en Psalm (5) dat ze hun moeder Kim Kardashian kunnen koppelen aan de ideale man.

Eisen van Saint aan mogelijke partner Kim Kardashian

Naar eigen zeggen is Kim Kardashian zelf echter niet bezig met het zoeken van een nieuwe man. De 43-jarige bekendheid stelt dat dat voornamelijk de wens is van haar eigen kinderen. Zo heeft zoon Saint al een concrete wensenlijst gekoppeld aan de toekomstige man van hun moeder. Hij ziet zijn moeder het liefst met een voetballer of een basketballer gaan. Het maakt de kleine Saint uiteindelijk niet uit welke dat zal zijn. Momenteel is het niet bekend wie er op het lijstje van de West-Kardashian kinderen staan.

Ster advertentie
Ster advertentie