Entertainment

Foxy Brown doorbreekt jarenlange geruchten over relatie met Jay-Z: "Jullie willen me zo graag anti-Hov maken"

foto: YouTube: REMASTERED HIPHOP
  1. Newschevron right
  2. Foxy Brown doorbreekt jarenlange geruchten over relatie met Jay-Z: "Jullie willen me zo graag anti-Hov maken"

Foxy Brown heeft recentelijk op sociale media gereageerd op de langlopende geruchten dat zij een relatie zou hebben gehad met Jay-Z toen zij minderjarig was. De geruchten, die al jaren rondgaan, werden door de iconische vrouwelijke MC krachtig ontkend. Ook ontkrachtte ze beweringen dat ze gedwongen werd om een geheimhoudingsverklaring te ondertekenen door de Roc Nation-baas. "Jullie willen me zo graag anti-Hov maken."

Ontkenning van geruchten en weerstand tegen zwijgcontract

Foxy Brown reageerde fel op een post op X waarin de ongegronde geruchten opnieuw werden verspreid. Ze schreef: "In de wereld van iconen! Laat mij met dat nepnieuws. Een NDA? Er is niemand die mijn verhaal kan stoppen. Voor een NDA op mijn verhaal moet je honderd miljoen neerleggen." Ze maakte duidelijk dat ze geen blad voor de mond neemt en vervolgde met: "Hou op met mijn naam erbij te slepen voor wat aandacht! Ik laat me niet gebruiken om Hov onderuit te halen. Vraag maar rond over de kracht die ik in me heb."

Foxy Brown over schokkende aantijgingen

In een verklaring aan TMZ reageerde Foxy Brown fel: "Het afschuwelijke karakter van dit verhaal maakt me misselijk. Iedereen die hierbij betrokken is, zal door mijn advocaat worden benaderd. In al mijn jaren in de muziekindustrie zijn dit de meest walgelijke en respectloze beschuldigingen die ik ooit heb meegemaakt. Dit verzonnen verhaal... zonder audio, beeldmateriaal of schriftelijk interview, is duidelijk met kwade bedoelingen in elkaar gezet."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Voortdurende geruchten over Jay-Z en Foxy Brown

De geruchten over een ongepaste relatie tussen de voormalige Def Jam-labelgenoten vinden hun oorsprong in een regel op Nas' beroemde diss track Ether. Hierin rapt hij: "Foxy got you hot 'cause you kept your face in her puss" en "What you think, you getting girls now 'cause of your looks?" Jaren later was er ook speculatie dat Foxy haar maagdelijkheid aan de 54-jarige rapper zou hebben verloren en daarbij een soa had opgelopen. Deze beschuldigingen ontkende ze echter ook stellig.

Dame Dash over Jay-Z en betrokkenheid met Diddy

Dame Dash, voormalig zakenpartner van Jay-Z, heeft ook recentelijk zijn steun uitgesproken voor de rapmogul. Dash verdedigde hem tegen ongegronde speculaties over betrokkenheid bij misdaden die verband houden met Diddy. "Ze zeggen dat ze hem binnenkort ook gaan oppakken. Ik wil die man niet naar de gevangenis zien gaan", verklaarde Dash in een interview. Jay-Z heeft zich nooit uitgesproken over de geruchten rondom zijn relatie met Foxy Brown en vermeende betrokkenheid bij Diddy.

Ster advertentie
Ster advertentie