Up 2 Date

Schokkende details in zaak Diddy: “Jongste was negen jaar oud”

foto: Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. Schokkende details in zaak Diddy: “Jongste was negen jaar oud”

Het was al bekend dat het er niet goed uitzag voor Diddy, maar nu zijn er nog schokkendere details naar boven gekomen over de aanklacht die tegen de rapper ligt. Gisteren vond er een persconferentie plaats over de aanklacht tegen de 54-jarige artiest, en daarin staat dat hij het seksueel misbruik niet beperkt heeft tot volwassenen. Zo zou Diddy ook 25 minderjarigen misbruikt hebben waarvan het jongste slachtoffer zelfs negen jaar oud is.

Jongste slachtoffer van Diddy was negen jaar oud

Advocaat Tony Buzbee maakt het schokkende nieuws gisteren bekend tijdens een persconferentie. De advocaat staat 120 slachtoffers bij die allen een aanklacht tegen Diddy hebben ingediend. Buzbee maakte daarbij duidelijk dat de rapper zelfs een kind van negen jaar oud zou hebben misbruikt. Dit zou gebeurd zijn in New York tijdens een auditie zijn voor een platencontract bij zijn label Bad Boy. Het jongetje was beloofd dat hij “een ster zou worden”.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Vijftienjarig meisje gedrogeerd en verkracht

Uiteindelijk waren 25 van de 120 slachtoffers die een aanklacht via Buzbee hebben ingediend, minderjarig ten tijde van het misbruik. Een vijftienjarig meisje is door Diddy ingevlogen voor een feest. Eenmaal daar zou ze gedrogeerd zijn en in een kamer verkracht zijn door meerdere mannen. Buzbee vertelde dat de groep van 120 slachtoffers een gelijke man/vrouw verdeling heeft: zestig/zestig.

Nare geheimen zullen omhoog komen

Diddy zal zich 9 september moeten verantwoorden voor de rechter. Volgens Buzbee zijn er video’s, foto’s en berichten verzameld als bewijslast tegen Diddy. De advocaat waarschuwde tijdens de persconferentie dat er hele nare geheimen boven water zullen drijven en vele bekende personen ontmaskerd zullen worden. De 54-jarige artiest zal worden aangeklaagd van seksueel misbruik en verkrachting, seks met minderjarigen, mensenhandel en het leiden een criminele organisatie.

Ster advertentie
Ster advertentie