Entertainment

Nicki Minaj woedend op Jay-Z: "Wil aandacht afleiden van beste vriend Diddy"

foto: Nicki Minaj via Instagram
  1. Newschevron right
  2. Nicki Minaj woedend op Jay-Z: "Wil aandacht afleiden van beste vriend Diddy"

Nicki Minaj heeft dit weekend felle kritiek geuit op Steve Stoute en Jay-Z vanwege haar deal met TIDAL en nam geen blad voor de mond. Nicki plaatste een bericht op X (voorheen Twitter), waarin ze een boekje opendeed over een telefoontje dat ze ontving over de verkoop van TIDAL in 2021.

Nicki Minaj boos over TIDAL

Nicki Minaj verklaarde dat het platform haar slechts één miljoen dollar had aangeboden als uitbetaling. Volgens Nicki was dit een poging om haar "stil te krijgen" en voelde ze zich "bedrogen". Vervolgens bekritiseerde ze TIDAL voor het verspreiden van onjuiste informatie over de uitbetalingen aan artiesten na de verkoop van TIDAL door Jay-Z aan Jack Dorsey in 2021.

"Elke dag komt er weer een man van bijna 60 op internet om leugens over mij te verspreiden", zei Nicki, waarbij ze leek te verwijzen naar Steve Stoute's recente verschijning in The Pivot Podcast, waar hij sprak over TIDAL en artiesten die hun papierwerk niet zouden ondertekenen om betaald te worden. "God heeft de touwtjes in handen. Onthoud dit goed. Ik raad jullie aan om mijn naam nooit meer te noemen."

Nicki Minaj zegt gebruikt te worden

Nicki Minaj lijkt te suggereren dat ze wordt gebruikt als afleidingsmanoeuvre om te voorkomen dat mensen vragen stellen over de juridische problemen van Jay-Z's "beste vriend" Diddy.

"Ze moeten de aandacht op mij houden zodat niemand vragen stelt over de aanklachten tegen hun BFF. Het lijkt erop dat de 30 jaar oude roddels hier nog lang niet zijn uitgewerkt", tweette Nicki. "Ze maken zich druk om de acties van een 15-jarig kind dat in de val gelokt is, maar geen woord over de roddels en babyolie die al decennia en nog steeds plaatsvinden?! Als 15-jarigen verantwoordelijk gehouden moeten worden voor hun verleden, wat zeggen we dan over 30-jarigen die gemanipuleerd hebben, stil bleven, enz. ohright."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nicki over Misbruik van Cassie

Nicki Minaj ging verder met haar felle kritiek en richtte zich op de beschuldigingen van misbruik in de muziekindustrie. Ze verwees naar Aaliyah, Foxy Brown en de situatie rondom de video's van R. Kelly, evenals het vermeende misbruik van Kim Porter en Cassie. Nicki suggereerde dat bepaalde insiders op de hoogte waren van deze incidenten, maar stil bleven. "Wisten jullie van het misbruik van Kim Porter en Cassie? Jullie leken altijd rond te hangen in een soort... RAT PACK. Dus dat is waar wij, het volk, jullie en jullie groep over willen horen. Jullie hebben deze energie niet tegenover gangsters in het echt. Alleen tegenover vrouwen op internet."

Nicki sloot haar tirade af door een tweet te retweeten waarin werd benadrukt dat ze Jay-Z had ingehaald als de zesde langst-genoteerde rapper ooit op de Billboard-hitlijsten. Haar bijschrift luidde simpelweg: "Move!"

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie